- 26,396
- 16,418
- 113
Bilmeyen gerçek sanacakMuhabbet için açtım dağıtım yaptırcak kadar kazandırmıyo ki ama 1 adım daha atarsak dağıtım listeme bakarım @AnthonyEdwards taciz ediyo ona atcam
Bilmeyen gerçek sanacakMuhabbet için açtım dağıtım yaptırcak kadar kazandırmıyo ki ama 1 adım daha atarsak dağıtım listeme bakarım @AnthonyEdwards taciz ediyo ona atcam
O taciz ediyosa onceligimiz o olsun o sinirlenince problem cikioMuhabbet için açtım dağıtım yaptırcak kadar kazandırmıyo ki ama 1 adım daha atarsak dağıtım listeme bakarım @AnthonyEdwards taciz ediyo ona atcam
Bi ölüme çare yok dost herşey birşekilde çözülürBende o kafadan gidiyorum 4 günde 20 k çıkarmam gerek stres var para yok ama , bi umıt bi yerden koddan vs denk gelir diye umut ediyoruz klasik kumarcı kafası
En doğrusu puahaŞu gelirse geleni nba 3 maça gömüp kumarıv bırakırım
Bende iyi taciz ederim haberin olsun pauhaO taciz ediyosa onceligimiz o olsun o sinirlenince problem cikio
Sen kimsin söyle artıkBilmeyen gerçek sanacak
Katılıyorum dost geçen ayda böyle oldu sonra gecenin birinde 2 betten dede 1000 oynarken 18 aldım yürüdüm tamamen şansBi ölüme çare yok dost herşey birşekilde çözülür
Erol egemenSen kimsin söyle artık
Ağzın bal yesin dost dediğin gibi olur inşEn 4 5 daha var
Takip etmeyi biraktim diye galibaKurumaya başladı