- 39,246
- 32,899
- 113
Ne sordun görmedimBişey sorduk birader cevap vermeye tenezzül etmiyosun
Ne sordun görmedimBişey sorduk birader cevap vermeye tenezzül etmiyosun
Onun kadrolu çalışanları var ordan bişey alamazsın 😄İyi hoş adam aslında ama ne bilim yarım gün roll mu olur😅
Ben almam veririm😁Onun kadrolu çalışanları var ordan bişey alamazsın 😄
Troybet 2 k verdi 8 yap 2 yatır 10 çek diyo kasa 22k oldu öder miNe sordun görmedim
Ver o zaman bekliyorum 🤣🤣Ben almam veririm😁
Gün gelicek eşref patladığında kimse yüzüne bakmicakİyi hoş adam aslında ama ne bilim yarım gün roll mu olur😅
Ya ne ödemesi kafan mı güzel engelle geçTroybet 2 k verdi 8 yap 2 yatır 10 çek diyo kasa 22k oldu öder mi
Sana vermem😁Ver o zaman bekliyorum 🤣🤣
Nickinin altındaki yazıyı dikkate alman gerekiyor 😄Troybet 2 k verdi 8 yap 2 yatır 10 çek diyo kasa 22k oldu öder mi
Bol şans kardo 3 ü vermişler dimi ❤🍀
3 adımda kimse takip etmediği için haliyle ödülde atamicam kimse kusura bakmasınNe kadar nezih bi rolling kimse sayı saymıyo herkes muhabbette böyle olması gerek bence adamlar 2 gün sayı sayıyo hayret ediyorum
Valla dmden para isteyeni bende raporluyorumYok la ondan değil geçenlerde zor duruma düştüm Tommy Hilfiger den borç istedim dm den yüksek vurmuştu 1 dk sonra polisler yazdı bana bir daha istersen banlariz diye hemen şikayet etmiş bide kendisine enayi üye diyor millet ondan yazmıyor herhalde darilmislar 🤣