- 23,911
- 24,882
- 113
@fearjr1992 seni seçtim pikacu iban at @TommyEgan a teşekkürler
Teşekkğrlwr knks@fearjr1992 seni seçtim pikacu iban at @TommyEgan a teşekkürler
Esreften de aldı 😅😅@fearjr1992 seni seçtim pikacu iban at @TommyEgan a teşekkürler
Daha çok alsın hakkediyorEsreften de aldı 😅😅
Kanka istersen sen dene paranın peşinde değiliz olsun yeterki eşro attı as önce bana ne dersen o ?Daha çok alsın hakkediyor
Yok be aga yolladım bak keyfine ben araciyim teşekkürler tommyhildenfellerKanka istersen sen dene paranın peşinde değiliz olsun yeterki eşro attı as önce bana ne dersen o ?
Bugun herkes zengin kardesimYok be aga yolladım bak keyfine ben araciyim teşekkürler tommyhildenfeller
Para benden geçiyor ben niye fakirim kardeşimBugun herkes zengin kardesim
DkkddkkdPara benden geçiyor ben niye fakirim kardeşim
Zengin olman için sabahtan beri uğraşıyoruz ne yapalım daha arsayı üstüne mi yapalım lejdjsksjsPara benden geçiyor ben niye fakirim kardeşim
Akinimla iletişim halindeyiz yapicaz bisiler bugün sayenizde hayhdudZengin olman için sabahtan beri uğraşıyoruz ne yapalım daha arsayı üstüne mi yapalım lejdjsksjs
Dk 80 den sonra korner oynarsan hakkımı helal etmem sana de 🤣Akinimla iletişim halindeyiz yapicaz bisiler bugün sayenizde hayhdud
İlk yarı korner oynadi yine kendimi kesicmDk 80 den sonra korner oynarsan hakkımı helal etmem sana de 🤣
Tebrikler