- 1,334
- 1,492
- 113
Mola dep
En az 3 k dan başlıyor bende ödemeler malesef yardımcı olamayız2 lira geri ödemesiz
+1Sana kuruş çıkmaz meting.
36 saatAbooo 500 e 1k he mi? 3 adım denesek. Olur aslında. Başarısız olması halinde geri ödeme için kaç gün süre veriyorsun![]()
+111111
Geliyorum kriz tuttuEn az 3 k dan başlıyor bende ödemeler malesef yardımcı olamayız
Sen taştaş geç para bende yiğidimEn az 3 k dan başlıyor bende ödemeler malesef yardımcı olamayız
Kardeşim sen bana özelden at iban iyi ki yazdın 10 değil önemli olan adam yerine koyup uğraşıp attın saol gelsin cekimim sana kusurati atim inan fazla olsa bin tl falan atardımHepsi benim 10 TL sayesinde dimi🤣🤣
Keyfine bakKardeşim sen bana özelden at iban iyi ki yazdın 10 değil önemli olan adam yerine koyup uğraşıp attın saol gelsin cekimim sana kusurati atim inan fazla olsa bin tl falan atardım
Kusurat ne kadar 21tl miKardeşim sen bana özelden at iban iyi ki yazdın 10 değil önemli olan adam yerine koyup uğraşıp attın saol gelsin cekimim sana kusurati atim inan fazla olsa bin tl falan atardım
Zorla para isteyin demedim ki müşteri değilsen dükkanın önünü kapatma kardeşimSen taştaş geç para bende yiğidim
Muhtemel 400 felandirKusurat ne kadar 21tl mi