- 39,032
- 32,619
- 113
İşim olmaz neyse gideyim bi kaç kod alayımSen dağıt bu sefer
İşim olmaz neyse gideyim bi kaç kod alayımSen dağıt bu sefer
puhahahhEskiden çok tenis kuponu atardin sen arada söylemeden ekmek yerdik maçlardan artık sende kestin atmayı puhaha
Atarız Devecim ve iste yeter kiEskiden çok tenis kuponu atardin sen arada söylemeden ekmek yerdik maçlardan artık sende kestin atmayı puhaha
3 gün sonra at şimdi işler kesatAtarız Devecim ve iste yeter ki
gökayımAtarız Devecim ve iste yeter ki
Bende giderim sen yoksan yokumİşim olmaz neyse gideyim bi kaç kod alayım
Maaş ödemelerini yaparsak enerji iyiye dönerBak harbiden kötü enerjiden gidecek kupon ya harbi keyif kaçırıcı para muhabbeti yapmayın kardeşim ya adamın kuponunda
Yeni kankine sağlam yapış da arkandan iş çevirmesin dikkat et yiğidim sonra ağlama bizeMaaş ödemelerini yaparsak enerji iyiye döner
Ne saçmalıyon olm amkYeni kankine sağlam yapış da arkandan iş çevirmesin dikkat et yiğidim sonra ağlama bize
Gelmiş kanka zaten sen at şimdiden
Yine soktun bizi beklentiye Bol şans jdhhd
Tahiri katmasaymis isin icine gelirmis knkGelmiş kanka zaten sen at şimdiden
2 kere 2500 lük denettim gitti paraları göz göre göre çöpe attı insan düşmanına yapmaz aqTahiri katmasaymis isin icine gelirmis knk
Gerçekten rezillik kuponları gördüm 🤣🤣2 kere 2500 lük denettim gitti paraları göz göre göre çöpe attı insan düşmanına yapmaz aq
Stilini degismesi lazim knk ögreticem ona2 kere 2500 lük denettim gitti paraları göz göre göre çöpe attı insan düşmanına yapmaz aq
Bence de kanka biraz korner göster 🤣Stilini degismesi lazim knk ögreticem ona
Hic degilse oyle yatsin basket nedir ya 😀Bence de kanka biraz korner göster 🤣