Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling TommyEgan / Kasa 2.5+2.5 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Aferin la nasılda kendini biliyo :D
Mesajlarına baktım da rol konuları haricinde hiçbir varlık göstermemişsin geçim kaynağın olduğu için bana kurulman normal mamanı veremediğim için özür dilerim

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
Mesajlarına baktım da rol konuları haricinde hiçbir varlık göstermemişsin geçim kaynağın olduğu için bana kurulman normal mamanı veremediğim için özür dilerim
geçim kaynağım işim pc başında çalışıyorum aylık bir gelirim var ama forumdan değil be gülüm.
kedim var şuan ona bakıyorum mama dedin de mamasını vereyim sağol iyi hatırlattın. kedime baktıkça seni hatırlayacağım.

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
geçim kaynağım işim pc başında çalışıyorum aylık bir gelirim var ama forumdan değil be gülüm.
kedim var şuan ona bakıyorum mama dedin de mamasını vereyim sağol iyi hatırlattın. kedime baktıkça seni hatırlayacağım.
Benimde baktığımda seni hatırlayacağım şey var ama yazamıyorum hayal gücüne bıraktım müsadenle para kaybedicem gider misin başka forumdan arpanı al

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
Benimde baktığımda seni hatırlayacağım şey var ama yazamıyorum hayal gücüne bıraktım müsadenle para kaybedicem gider misin başka forumdan arpanı al
Hayatının sonuna kadar kaybetmen dileği ile. o bakıpta hatırlayacağın şeyin ne olduğunu anladım ben ama sen bir özürlüsün , özürlü insanlar çüküne bakıpta birşeyleri hatırlar sadece o da iktidarsız oluşları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...