Lan nasıl duygulamdım şu yazıya ( yerimiz yok )Kardeşim konuşacak yerimiz yok napalım
Lan nasıl duygulamdım şu yazıya ( yerimiz yok )Kardeşim konuşacak yerimiz yok napalım
Anthony ile NBA e doğru diye konu açKardeşim konuşacak yerimiz yok napalım
70 yaşındakilerin ağzı yok muGeçen birini gördüm forumda birine küfretmiş yaşı 70. Bari yaşı kapat multi olduğunu belli etme
Ooooo yerim çok dar ( selamlar @roberhatemo )Lan nasıl duygulamdım şu yazıya ( yerimiz yok )
Bize düşen bişey varsa Elimizden gelenAz kaldı bende başarılı bi 3 adım aticam
500 tane nba konusu var her gün nba tahmini diye konu açılıyorAnthony ile NBA e doğru diye konu aç
Neyse jojo kod atcakmış benden duymadın ama günde 1 kere alabiliyon onuda benden duymadın istihbarat derinOoooo yerim çok dar ( selamlar @roberhatemo )
Onun yaşındakiler öldü70 yaşındakilerin ağzı yok mu
70 yaşındaki adam forumda roll mü takip eder70 yaşındakilerin ağzı yok mu
İnanın yeterli inanmak başarmanın yarisiBize düşen bişey varsa Elimizden gelen
Bı IBAN arsada kimin multisi oldugunu anlasak70 yaşındaki adam forumda roll mü takip eder
Tek kod alınıyor ya ilk kodları almak çok zor az önce attı alamadımNeyse jojo kod atcakmış benden duymadın ama günde 1 kere alabiliyon onuda benden duymadın istihbarat derin
NBA sohbet muhabbet çay kahve uzun başlıklı aç.500 tane nba konusu var her gün nba tahmini diye konu açılıyor
boll şansssssssİadei ziyaret sitemiz @Virabet Destek
Dün sinana 3 lü verdim larsson 4 asist dedik 2 kaldı diğer maçlar gelmişti500 tane nba konusu var her gün nba tahmini diye konu açılıyor
31 ocak saat 00.31 de açalımNBA sohbet muhabbet çay kahve uzun başlıklı aç.