- 7,136
- 7,375
- 113
Çok gergin buldum seni, bol şanslarDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
4 kişiye 1 k gönderim sağlıcam kazanç olursa takip etmeyinEkli dosyayı görüntüle 943059
Bol sansDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
4 kişiye 1 k gönderim sağlıcam kazanç olursa takip etmeyinEkli dosyayı görüntüle 943059
bol şans reis inş bu sefer olurDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
Öyleyim biri sataşsada kavga etsemÇok gergin buldum seni, bol şanslar
Ateşle 2 tane millete ofans hesabı da millet sohbete gelsinDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
Benim dermanım yok, yardımcı olurdumÖyleyim biri sataşsada kavga etsem
Bol şans . Hepsi kendini king zannediyorDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
Herkes tutuklu kimin hesabını atcazAteşle 2 tane millete ofans hesabı da millet sohbete gelsin
Bol şanslar takip etmiyoruz bakalımDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
latin amerikalılara yönelelimHerkes tutuklu kimin hesabını atcaz
Yabancı yok mu hep Türklere mi yatırım yaptınHerkes tutuklu kimin hesabını atcaz
Bol şansssDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
X te bile hep türk takipliyorum alt yazıyı okurken mevzu kaçıyoYabancı yok mu hep Türklere mi yatırım yaptın
Bol sansDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
bol sansin olsunDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm
Bol şanslar kralDm kutum herkese açıktır sohbet için isteyen yazabilir aksi durumda yönetime bildiririm