- 23,795
- 24,766
- 113
AwronizkiiiiBu saatten sonra bi penaltı lazım
AwronizkiiiiBu saatten sonra bi penaltı lazım
Sivas gol attı hadi dağıtıma geçelim
hayirli olsunAvramoskkkiiiii skiiiii skiiiii
Tebrikler @TommyEgan şükür son ana kadar beklettiAvramoskkkiiiii skiiiii skiiiii
Bunların aralarında kişi maçları gollü geçiyor atar sanki ama bende mani olsaydı bugun Koreli forvete gol atar oynardım. Dün onuacho gol atar, TS iy 4 korner atar, maç kg olur yazdım. 10.15 oran vardı. Onuacho sildim öyle oynadım. Korner bahsi ters bittiFenere ne diosun 2 gol atar mı
Sen bizi bilmiyorsan bir bilene sor da öğren kardeşim benim 😂Vurucu kel kafasına ilaç bulsun diyecem de adamın saçı var. Yinede bol şanslar kanka
Beni üzdün az önce başka dağıtımcı bulcam 2 kişi 100 gerisi sms vakfınaSivas gol attı hadi dağıtıma geçelim
Banada öyle gelio yine bol gollü bir derbi izleriz gibiBunların aralarında kişi maçları gollü geçiyor atar sanki ama bende mani olsaydı bugun Koreli forvete gol atar oynardım. Dün onuacho gol atar, TS iy 4 korner atar, maç kg olur yazdım. 10.15 oran vardı. Onuacho sildim öyle oynadım. Korner bahsi ters bitti
Tamam lan üzülme alırız babasını sanaBeni üzdün az önce başka dağıtımcı bulcam 2 kişi 100 gerisi sms vakfına
Holide 2-2 skor vardı 2222 TLBanada öyle gelio yine bol gollü bir derbi izleriz gibi
Beraberlik ıkısınede yaramazHolide 2-2 skor vardı 2222 TL