- 26,396
- 16,418
- 113
Yine para muhabbeti dönmüş bayram günü yapmayın pazartesi devam ederiz
Patlak miyizYine para muhabbeti dönmüş bayram günü yapmayın pazartesi devam ederiz
Ulan tahir paramız yok ama kafam bi ince güzel şurda yaptığımız şu muhabbet bile milyonlara bedel siktir et kanka gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsünPatladık kanka o sebeple kapalıyız ahsgsg
GünlerdirPatlak miyiz
Adam 10 frebet den bile yatmış üstüne hiç gitmePatlak miyiz
Betco güncellemeye girdi 90tl kayıp bonusu için savaş halindeyimAdam 10 frebet den bile yatmış üstüne hiç gitme
En son içten ne zaman güldüm bilmiyorum da iyi dileğin için eyvallah kankaUlan tahir paramız yok ama kafam bi ince güzel şurda yaptığımız şu muhabbet bile milyonlara bedel siktir et kanka gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün
5-0Adam 10 frebet den bile yatmış üstüne hiç gitme
Okuyor adam maçı
tahmini ne zaman gelir şu mesaj?Patlak miyiz
Hiç ışık yok dm geldi heyecanla açtım ama beklediğim mesaj değilmiştahmini ne zaman gelir şu mesaj?
Borç mu istiyorlar yoksa 😅 makara yapıyorum kardeşim gönüller bir olsun yeterHiç ışık yok dm geldi heyecanla açtım ama beklediğim mesaj değilmiş
Yok muhabbet kanka ben borca karşıyım herkes bilir almam da vermem de alırsam başı dışarı verirsem başı dışarı olurBorç mu istiyorlar yoksa 😅 makara yapıyorum kardeşim gönüller bir olsun yeter