- 7,136
- 7,375
- 113
Olm ben senin gibi milletin parasına göz koyup trip atmam bunuda kendime dert etmem ayrıca sen beni dolandırmadın ki amkBana diyor puaah
Olm ben senin gibi milletin parasına göz koyup trip atmam bunuda kendime dert etmem ayrıca sen beni dolandırmadın ki amkBana diyor puaah
Şişman ahsjjdjdFate ne demek
Fate fat sandımŞişman ahsjjdjd
Kimin parasına göz dikmisim bu forumda çok nadiren birilerinden talep arza girmisimdir oda samimiyetten dolayi yoksa sen para kazansan benim gozum kalmaz kiOlm ben senin gibi milletin parasına göz koyup trip atmam bunuda kendime dert etmem ayrıca sen beni dolandırmadın ki amk
Para kazanınca bana atmadın diyip kem gözü vermek göz dikmekle eşdeğer bu konuları konuşupta uzatmak istemiyorum allah herkese daha çok versin beni bağlamazKimin parasına göz dikmisim bu forumda çok nadiren birilerinden talep arza girmisimdir oda samimiyetten dolayi yoksa sen para kazansan benim gozum kalmaz ki
Kader demek kanka kaderden kaçamazsın anlamındaFate ne demek
Yok djaa çok samimiyet kurduğun adamlara at dedim çünkü onlar sana bir şekilde geri dönüş yaparlar haybiye millete para verdin kac kisi geri dönüş yapti snaaPara kazanınca bana atmadın diyip kem gözü vermek göz dikmekle eşdeğer bu konuları konuşupta uzatmak istemiyorum allah herkese daha çok versin beni bağlamaz
Haybiye kimseye 1 kuruş atmadım hep bana atanlara attım onlarda geri dönmesede olur insanlara ilerde bana para atar beklentisiyle para atsam sana atmazdımYok djaa çok samimiyet kurduğun adamlara at dedim çünkü onlar sana bir şekilde geri dönüş yaparlar haybiye millete para verdin kac kisi geri dönüş yapti snaa
Ee o zmana sorun yokHaybiye kimseye 1 kuruş atmadım hep bana atanlara attım onlarda geri dönmesede olur insanlara ilerde bana para atar beklentisiyle para atsam sana atmazdım
Bana 1 gelene 2-3 geri dönerim gerisi benden çıkar umrumda da olmaz ben bana yakışanı yaparım
Hay İngilizcene sokayim o fat lanŞişman ahsjjdjd
KsjdjdjsjdbsajaHay İngilizcene sokayim o fat lan
Patlak misin diyen biri de yok artık kardeşim hwhhsBi vurgun yapsam tahir gibi patlak mısın kardeşim al benden bi roll aç dicem de o kıvama gelemedim daha @tahir1603 @AnthonyEdwards
Çok şükür 1 lira çekim yok vallaİyi bayramlar aşkom nası durumlar. Bu mübarek bayram gününde yine haram yiyemedik Allah’a hamd olsun
Valla özlettin kendini brom patlak mısın mesajını özler hale geldik hahahaaPatlak misin diyen biri de yok artık kardeşim hwhhs
Bu yaşa kadar nasıl yaniPatlak misin diyen biri de yok artık kardeşim hwhhs
Patladık kanka o sebeple kapalıyız ahsgsgValla özlettin kendini brom patlak mısın mesajını özler hale geldik hahahaa
Patlakiz kardeşim konusturma beniBu yaşa kadar nasıl yani