Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti TommyEgan / Son Maç

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
9.90

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Olm ben senin gibi milletin parasına göz koyup trip atmam bunuda kendime dert etmem ayrıca sen beni dolandırmadın ki amk
Kimin parasına göz dikmisim bu forumda çok nadiren birilerinden talep arza girmisimdir oda samimiyetten dolayi yoksa sen para kazansan benim gozum kalmaz ki

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Dönmez artık olmadı sağlık olsun

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Kimin parasına göz dikmisim bu forumda çok nadiren birilerinden talep arza girmisimdir oda samimiyetten dolayi yoksa sen para kazansan benim gozum kalmaz ki
Para kazanınca bana atmadın diyip kem gözü vermek göz dikmekle eşdeğer bu konuları konuşupta uzatmak istemiyorum allah herkese daha çok versin beni bağlamaz

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Para kazanınca bana atmadın diyip kem gözü vermek göz dikmekle eşdeğer bu konuları konuşupta uzatmak istemiyorum allah herkese daha çok versin beni bağlamaz
Yok djaa çok samimiyet kurduğun adamlara at dedim çünkü onlar sana bir şekilde geri dönüş yaparlar haybiye millete para verdin kac kisi geri dönüş yapti snaa

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Yok djaa çok samimiyet kurduğun adamlara at dedim çünkü onlar sana bir şekilde geri dönüş yaparlar haybiye millete para verdin kac kisi geri dönüş yapti snaa
Haybiye kimseye 1 kuruş atmadım hep bana atanlara attım onlarda geri dönmesede olur insanlara ilerde bana para atar beklentisiyle para atsam sana atmazdım
Bana 1 gelene 2-3 geri dönerim gerisi benden çıkar umrumda da olmaz ben bana yakışanı yaparım

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Haybiye kimseye 1 kuruş atmadım hep bana atanlara attım onlarda geri dönmesede olur insanlara ilerde bana para atar beklentisiyle para atsam sana atmazdım
Bana 1 gelene 2-3 geri dönerim gerisi benden çıkar umrumda da olmaz ben bana yakışanı yaparım
Ee o zmana sorun yok