- 7,136
- 7,375
- 113
Sen bu işi biliyonLan yorum istedin üşenmedim yorum yazdım katılmıyorum dedin öyle dersen maç sonu da yazarım ne bekliyon ki
Sen bu işi biliyonLan yorum istedin üşenmedim yorum yazdım katılmıyorum dedin öyle dersen maç sonu da yazarım ne bekliyon ki
Bos trxi adam ne yapsin dndndn@akin1996 ayarla işini dost un
Ben ufacık bile negatif gelmemisim oğlum sana atar yapiyon gece gece lan anlıyorum da kötü niyetle yapmadım yorum görselSen bu işi biliyon
Dostum virusbete at havaleyle 1 kati cevir slotta hemen cek trxleSelamın aleyküm trust kullanan varsa Dm atsın cüzzi miktar trx lazım ibandan fazladan geri atıcam anında bilindik biri olursa iyi olır
İbandan atacakmış trx yollucakmissin işteBos trxi adam ne yapsin dndndn
Oğlum ne ya bu nasıl üslup zaten kaybettik çek paranı git artıkBen ufacık bile negatif gelmemisim oğlum sana atar yapiyon gece gece lan anlıyorum da kötü niyetle yapmadım yorum görsel
Yok la trx yollıcakmış ibandan atacakmışİbandan atacakmış trx yollucakmissin işte
Yukarda saçma sapan cümleler yazıyorsun ben mi bozdum kanka üslubu yok cekmeyecegim ihtiyacım yok eyvallah Hernandez alsın benim itirazim yok yavOğlum ne ya bu nasıl üslup zaten kaybettik çek paranı git artık
Tamam git artık teşekkürlerYukarda saçma sapan cümleler yazıyorsun ben mi bozdum kanka üslubu yok cekmeyecegim ihtiyacım yok eyvallah
Kanka trx bos suan, 48 saat bekletiyo bankadan atinca. Yapmasi gereken carpraz ve hizli odeme.yapan ornek virusbete 1 k atip. Bomanzada spin atarak cevrim yapmasi en kotu 700 800 trx e cekmesi. Trx hic kullanmiyosa cekim icin adred veririz atilmasi gereken yere atarizİbandan atacakmış trx yollucakmissin işte
Kardeşim adam iban dan para yollucak onu trx yapıp verdiği adrese trx atican ben mi cahilim siz mi anlamadımYok la trx yollıcakmış ibandan atacakmış
Bak canım tahirim adamın trx i alıcan sana ibandan yollıcak sende ona trx den atıcaksın bizmi cahilizKardeşim adam iban dan para yollucak onu trx yapıp verdiği adrese trx atican ben mi cahilim siz mi anlamadım
Ben anlamam 48 saat falan bosverin o zamanKanka trx bos suan, 48 saat bekletiyo bankadan atinca. Yapmasi gereken carpraz ve hizli odeme.yapan ornek virusbete 1 k atip. Bomanzada spin atarak cevrim yapmasi en kotu 700 800 trx e cekmesi. Trx hic kullanmiyosa cekim icin adred veririz atilmasi gereken yere atariz
Tahir anlarsa sıkıntı puahahaBak canım tahirim adamın trx i alıcan sana ibandan yollıcak sende ona trx den atıcaksın bizmi cahiliz