Olsun bu seti farklı alırsa mentali toparlarBizimki kendi çabasıyla puan almıyo ki rakip sürekli basit hata yapıyo
Gelirse ekime gelmezse kasım aralık devamOlsun bu seti farklı alırsa mentali toparlar
Garip harbi bu istatistik 44 e 22 basit hata ilk defa gördümMaçı belirlicek statsEkli dosyayı görüntüle 956307
Basit hata sayısına bak elemandaki mkMaçı belirlicek statsEkli dosyayı görüntüle 956307
Kopamıyo konudan sırf kaybettiğinde ben demiştim demek için burdaBagele mi gidiyor yoksa
Yok yorum yapmayacagim bu kadar bozulduğunu bilsem yapmazdim kankamKopamıyo konudan sırf kaybettiğinde ben demiştim demek için burda
Soldaki hernandez dimi çok iyiMaçı belirlicek statsEkli dosyayı görüntüle 956307
44 puanı hediye etmiş bize geçen ayki maçın toplamında 44 dü bu maç daha 2. SetGarip harbi bu istatistik 44 e 22 basit hata ilk defa gördüm
ColsonSoldaki hernandez dimi çok iyi
Kardeşim biz garibanız 100 tl bastık kuponaYok yorum yapmayacagim bu kadar bozulduğunu bilsem yapmazdim kankam
Tansiyonum düştü cok fena gözüm karardi hocam var mi çözümMüsaade etmiyorum
At bir bomba suyaTansiyonum düştü cok fena gözüm karardi hocam var mi çözüm
Kendi setlerini alsın böyle son set evden Bol bol hata bekleriz44 puanı hediye etmiş bize geçen ayki maçın toplamında 44 dü bu maç daha 2. Set
Nasil yani anlamadimAt bir bomba suya
Estağfurullah TommyEgan görünenden fazlasıdırKardeşim biz garibanız 100 tl bastık kupona
Kendi setleri ne ya cahil cühela adam susKendi setlerini alsın böyle son set evden Bol bol hata bekleriz