- 17,423
- 10,216
- 113
Taraf değişmeyim mi? TommyEgan kardeşimizin mistik kuponunda kalan son maç ..Lan hani yenilirdi sadaka mı veriyon bize duygularımızla oynama
Taraf değişmeyim mi? TommyEgan kardeşimizin mistik kuponunda kalan son maç ..Lan hani yenilirdi sadaka mı veriyon bize duygularımızla oynama
İfşa ettik kusura bakmazsın demiDost benim o, gecmis olsun diyen yok herkes.kupon pesinde
Hernandezin tarihi boyunca aldığı set sayısıHep merak etmişimdir 1603 ne doğum tarihin mi
Sek erkek amk forum sitesine nikah tarihiyle üye olmuş16 mart 2021 nikah tarihim idi kardeşim
Baya sağlam oyuncuymus muhtar bu o zamanHernandezin tarihi boyunca aldığı set sayısı
2021 i niye yazmadın tahirim16 mart 2021 nikah tarihim idi kardeşim
Hevesim kaçtı zaten 23.30 maçina oynadım nba yaparım diye ertelendi 2 kez kort değişti maçlarrın bitmesini bekledik şimdide geriden gelmeye çalışcak saat 4 olduTaraf değişmeyim mi? TommyEgan kardeşimizin mistik kuponunda kalan son maç ..
Yok ama az once oyunlara set demissin cok kotu utandim senin adina yaİfşa ettik kusura bakmazsın demi
Kardeşim rica edicem beni o adamlarla karıştırma ben yalakalık olsun diye değil akşam 9 dan beri konuşuyoruz konuda tommy ile oyunu ve kurallarına da hakimim adam sensin bu arada hahhddBunu bugün yapan 3. Adam artık düzeltmiyorum
04:30 a geliyor rezil durumHevesim kaçtı zaten 23.30 maçina oynadım nba yaparım diye ertelendi 2 kez kort değişti maçlarrın bitmesini bekledik şimdide geriden gelmeye çalışcak saat 4 oldu
Hüzün kaplıyor içimi mazi olduğu için2021 i niye yazmadın tahirim
Bu saatte yemek yesem basur olur muyumKardeşim rica edicem beni o adamlarla karıştırma ben yalakalık olsun diye değil akşam 9 dan beri konuşuyoruz konuda tommy ile oyunu ve kurallarına da hakimim adam sensin bu arada hahhdd
5 maçlarıda kaçıcak04:30 a geliyor rezil durum
Çığırtkan olursunBu saatte yemek yesem basur olur muyum
Takma kafaya be tahirim yanlız değilsin 2022 de nişan attıkHüzün kaplıyor içimi mazi olduğu için