- 23,987
- 24,971
- 113
Nişanla evlilik farklı şeyler kardeşimTakma kafaya be tahirim yanlız değilsin 2022 de nişan attık
Nişanla evlilik farklı şeyler kardeşimTakma kafaya be tahirim yanlız değilsin 2022 de nişan attık
Basur nasıl geçer okumuş adamsın makatta yanma ve kan gelmesi tedavisi nedirÇığırtkan olursun
Bi eldivenle zeytinyağı getir kontrol edelimBasur nasıl geçer okumuş adamsın makatta yanma ve kan gelmesi tedavisi nedir
Benimkisi 8 yıllık bişeydi ve kötü bitti pekte fark yoktur aslında neyseNişanla evlilik farklı şeyler kardeşim
Doktorda öyle diyo eğil bakim dedi aklıma bi video geldi çıktım hemen odadanBi eldivenle zeytinyağı getir kontrol edelim
Kötü maziyi hatırlattığıniz için teesüf ediyorum sizlere teşekkürlerBenimkisi 8 yıllık bişeydi ve kötü bitti pekte fark yoktur aslında neyse
Bütün dullar toplandıkBenimkisi 8 yıllık bişeydi ve kötü bitti pekte fark yoktur aslında neyse
Hayirlisi boyleymis hocam, umarim her sey gelip gecmistir coktan. Gelecek gunlerin guzel olsunBenimkisi 8 yıllık bişeydi ve kötü bitti pekte fark yoktur aslında neyse
Kardeşim bizde geçtik o yollardan ondan diyoruz var bi bildiğimiz çözümü de bendeDoktorda öyle diyo eğil bakim dedi aklıma bi video geldi çıktım hemen odadan
Konuyu valka açmadım neyse sigara elime tutuşmuş bileKötü maziyi hatırlattığıniz için teesüf ediyorum sizlere teşekkürler
Ciddili çözümü ne laKardeşim bizde geçtik o yollardan ondan diyoruz var bi bildiğimiz çözümü de bende
Turşu yu kesiyorsun kızartmayi tamamen bırakıyorsun bide fazla cacık yapmıyorsun ve wc de saatlerce durmuyorsunCiddili çözümü ne la
Hayırlısı be dost belkide rabbim cezamızı böyle kesiyor neyse hayırlısı odur zaten artık anı yaşıyoruz yaşarız biter gider hayat artık.Hayirlisi boyleymis hocam, umarim her sey gelip gecmistir coktan. Gelecek gunlerin guzel olsun