- 23,985
- 24,969
- 113
Setleri eşitledi l
Turşu hayatımda yemedim kızartma sevmem zaten cacık ne anlamadım wc işide standart geçmediTurşu yu kesiyorsun kızartmayi tamamen bırakıyorsun bide fazla cacık yapmıyorsun ve wc de saatlerce durmuyorsun
Oyunlara berabeelik geldi dmdkdSetleri eşitledi l
Benim bunlardan kaynakliymiş askerde olmustum ıslak da tutmamak gerekiyor doktor değilim dedikleri buyduTurşu hayatımda yemedim kızartma sevmem zaten cacık ne anlamadım wc işide standart geçmedi
Birazdan oyun set ve maç sayısı deriz biraz terim atarız araya cahil sanmasınlar biziOyunlara berabeelik geldi dmdkd
1.03 mu oranıGokay hernandez kazanır almıştır kesin
Doktora gidip mahrem bölgemi elletemem kiBenim bunlardan kaynakliymiş askerde olmustum ıslak da tutmamak gerekiyor doktor değilim dedikleri buydu
Yok gönül hernandezde ama maddi kaygı barındırmiyor manevi şu anGokay hernandez kazanır almıştır kesin
Set kazanır mı oyun kazanır 1.03 şuan1.03 mu oranı
Önemli olanda odurYok gönül hernandezde ama maddi kaygı barındırmiyor manevi şu an
Ellerler anam ellerler bi kere elletince iyi geliyor bi ipnelerde olmazmis bu basurDoktora gidip mahrem bölgemi elletemem ki
Maçı izlemedim istatistik doğru mu bilmiyorum ama 2 sette 57 basit hata yapan biri maç kazanamaz servise dayalı oynuyo ilk servis sokamayınca sıçıyoYok gönül hernandezde ama maddi kaygı barındırmiyor manevi şu an
Cacık ne demelEllerler anam ellerler bi kere elletince iyi geliyor bi ipnelerde olmazmis bu basur
Belki bu bir taktiktirMaçı izlemedim istatistik doğru mu bilmiyorum ama 2 sette 57 basit hata yapan biri maç kazanamaz servise dayalı oynuyo ilk servis sokamayınca sıçıyo