- 7,136
- 7,375
- 113
İlk oyunda verdi servisi
Bu senidemi dolandırdı yuhBeni dolandıran adama takip etti diye ödül verir miyim sence?
Lan sahtekar utanmada yok sende daha geziyon burda he @Passion90 @Erhan2121 dümenci burdaBol şans kardeşim
Ne yaptida dolandirdi dost bu seniİlk oyunda verdi servisi
Niye la MüslümLan sahtekar utanmada yok sende daha geziyon burda he @Passion90 @Erhan2121 dümenci burda
Hayır olsunLan sahtekar utanmada yok sende daha geziyon burda he @Passion90 @Erhan2121 dümenci burda
Dolandırıcıların ne yaptığını anlayamazsın kardeşim anlaşan dolandirilmazsin zatenNe yaptida dolandirdi dost bu seni
Atmadimi sana Bir k dahaLan sahtekar utanmada yok sende daha geziyon burda he @Passion90 @Erhan2121 dümenci burda
Ben dun yoksaydim onu sende say kafan rahat etsin dostLan sahtekar utanmada yok sende daha geziyon burda he @Passion90 @Erhan2121 dümenci burda
Sahtekarın teki o kanka uzak dur benden demesi bu arkadaşla bi konuda aynı fikirdeyim o Tuncay da sahtekarın teki 2 3 kere normal para attım bikere de borç verdim adama bikere yazdım vermedi daha üstüne düşmedimNiye la Müslüm
Engelleme olsa engellicem yok kiBen dun yoksaydim onu sende say kafan rahat etsin dost
Seninde mi paranı yediSahtekarın teki o kanka uzak dur benden demesi bu arkadaşla bi konuda aynı fikirdeyim o Tuncay da sahtekarın teki 2 3 kere normal para attım bikere de borç verdim adama bikere yazdım vermedi daha üstüne düşmedim
Yok yalancı teki bunlar yaAtmadimi sana Bir k daha
Nasılsın kral adam görüşme nasıl geçti ins iyi geçmiştirBen dun yoksaydim onu sende say kafan rahat etsin dost
Zaten suç sende inanmiyacaktinYok yalancı teki bunlar ya
He sorma ya ilk defa biri keriz yerine koydu oda o 🤣🤣🤣Seninde mi paranı yedi
Ulan habire yaş tahtaya basıyon, dolandırıcısın diyince de kızıyorsun sonraBol şans yer varsa takip edelim