- 48,893
- 53,657
- 113
Yaw git loo düşersin elime senKazanırsan arkadaşla ilgilen @BySwigger
Yaw git loo düşersin elime senKazanırsan arkadaşla ilgilen @BySwigger
Muhasebeci benim @Erhan2121Yaw git loo düşersin elime sen
Muhasebeci sen misin dostMuhasebeci benim @Erhan2121
Sabah oldu atsan da rol açsak artik muhasebeci beyMuhasebeci benim @Erhan2121
Ben üzerime düşeni yapıyorum balım bide metine para attık mı tamamdır benim arka kapı gıcırdıyor demektirYaw git loo düşersin elime sen
Giriş olmadı henüz hesaplaraSabah oldu atsan da rol açsak artik muhasebeci bey
Öyle talimat geldiMuhasebeci sen misin dost![]()
Neden olmasın neler neler geliyor147 bekliyorum barem 130 son çeyrek gelir mi
Ben para için kimseye yazmam rahat ol yarın bir gün bende para olunca devamını anladin senBen üzerime düşeni yapıyorum balım bide metine para attık mı tamamdır benim arka kapı gıcırdıyor demektir
Seviliyorsun kolay gelsin dostÖyle talimat geldi![]()
Şöyle bana mal mal laflar sokmayın kardeşim hangi birinize atim amk hepinize aynı anda nasıl atim domalıyım mı bideBen para için kimseye yazmam rahat ol yarın bir gün bende para olunca devamını anladin sen
Hobaaaa sakin ol patron relax. Sen ne bakiyon ErhanaŞöyle bana mal mal laflar sokmayın kardeşim hangi birinize atim amk hepinize aynı anda nasıl atim domalıyım mı bide
Sevgi saygı karşılıklı dostSeviliyorsun kolay gelsin dost![]()
1 defa para attın ne kadar uzattın laa bundan sonra bir kuruş atma banaŞöyle bana mal mal laflar sokmayın kardeşim hangi birinize atim amk hepinize aynı anda nasıl atim domalıyım mı bide
Evet 1 kuruş atma ama 1k atabilirsin @TommyEgan1 defa para attın ne kadar uzattın laa bundan sonra bir kuruş atma bana
Aynen 1 tamam allaha emanet1 defa para attın ne kadar uzattın laa bundan sonra bir kuruş atma bana
Bak sakin bir daha bana yazma sakinAynen 1 tamam allaha emanet