Reis konu sahibi kazanmış size etiket atıp konu kilit demiş ama tartışma olmasına rağmen konu hala kilit olmamış üstelik para alışveriş herşey var konuda neden kiltlenmedi bunlara rağmenTebrikler dostum
Kaos istiyor onlarda belki deReis konu sahibi kazanmış size etiket atıp konu kilit demiş ama tartışma olmasına rağmen konu hala kilit olmamış üstelik para alışveriş herşey var konuda neden kiltlenmedi bunlara rağmen
Bilmiyorum orasını valla artıkKaos istiyor onlarda belki de
En güzeli onlarda insanlıktan umudunu kestiler belli ki
Ne parası kardesım bana para falan gelmediReis konu sahibi kazanmış size etiket atıp konu kilit demiş ama tartışma olmasına rağmen konu hala kilit olmamış üstelik para alışveriş herşey var konuda neden kiltlenmedi bunlara rağmen
Özür dilerim bir dahaa olmucakReis konu sahibi kazanmış size etiket atıp konu kilit demiş ama tartışma olmasına rağmen konu hala kilit olmamış üstelik para alışveriş herşey var konuda neden kiltlenmedi bunlara rağmen
Kardeşim seni seviyorum biliyorsun da harbiden çok alingansin biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim hayat yasanilmaz olur böyle senin içinÖzür dilerim bir dahaa olmucak
Muhabbet konuları kapatılıyor güya ama ruh hastasının dün gece açtığı konu hala aktif. Etiket de attım ama görmedi heraldeReis konu sahibi kazanmış size etiket atıp konu kilit demiş ama tartışma olmasına rağmen konu hala kilit olmamış üstelik para alışveriş herşey var konuda neden kiltlenmedi bunlara rağmen
Aynen çok alinganim yakında para derdim kalmicak kimseyle yuz göz olmucam artik son demimKardeşim seni seviyorum biliyorsun da harbiden çok alingansin biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim hayat yasanilmaz olur böyle senin için
Olsa sıkardık şimdi bi 510 sana ama yok be erho battık sıfırızAynen çok alinganim yakında para derdim kalmicak kimseyle yuz göz olmucam artik son demim
Adamsin dost alıp verme işlerine son vermek lazım artik olmuyor çünkü afedersin boku çıktı kim kendine ayakta kalırsa artikOlsa sıkardık şimdi bi 510 sana ama yok be erho battık sıfırız
La ondan değil ne alka senle benim merakım başkaÖzür dilerim bir dahaa olmucak
OlsaNeyse konu sahibi çok rahatsız oldu bizden konusunu terkedelim en iyisiLa ondan değil ne alka senle benim merakım başka
Aga benimde param yok makara yapmaya çalışıyorum konu para değil ki herkesle tartisiyorsun üzme canınıAynen çok alinganim yakında para derdim kalmicak kimseyle yuz göz olmucam artik son demim
Malim çünkü düzelecem amaAga benimde param yok makara yapmaya çalışıyorum konu para değil ki herkesle tartisiyorsun üzme canını
Yav güldürme sabah sabah takma kafanaMalim çünkü düzelecem ama