- 1,347
- 377
- 83
Gelirse çevrimi tamamlayıp 2 dosta ulaşırım
Ekli dosyalar
-
423.1 KB Görüntüleme: 30
Ben merkezdeyim uzağız çoktonyalı yakınmışız bende beşikdüzündeyim
Ortahisardamısın sen ? tonya merkezmiBen merkezdeyim uzağız çok![]()
Merkeze yolun düşerse yaz dost istediğin çay olsunvakfıkebir de olacam yarın öğlen kuponun tutsunda bi çay ısmarlarsın artık
OrtahisarOrtahisardamısın sen ? tonya merkezmi
beşirlide çalışıyordum da bıraktım saray haşlamada garsonluk yapıyordum adam değiller bıraktım çalışmıyom kafam rahatMerkeze yolun düşerse yaz dost istediğin çay olsun
Trabzon'da adam olan patron sayısı 2 elin parmağını geçmez dost dürüst adam yok parası olupta burda maalesefbeşirlide çalışıyordum da bıraktım saray haşlamada garsonluk yapıyordum adam değiller bıraktım çalışmıyom kafam rahat
öyle öyle valla ihtiyacın oldumu düşmüceksin bu hayatta hepsi kendini bi bok zannediyor iyilik yaramaz alın kendiniz yapın dedim ceketimi aldım çıktımTrabzon'da adam olan patron sayısı 2 elin parmağını geçmez dost dürüst adam yok parası olupta burda maalesef
Napiyon Beşikdüzü de oraliyiz bizdetonyalı yakınmışız bende beşikdüzündeyim
oturuyom nöriyim sen nörüyonNapiyon Beşikdüzü de oraliyiz bizde
Nerde kaliyon orda akraba falan mı varoturuyom nöriyim sen nörüyonkaracak lokantasında yemek yedim geldim çay içiyom
Heee kirada oturuyom sobalı evde sen nerdesin şuanNerde kaliyon orda akraba falan mı var
Ben şimdi orda değilim bayramda 15 gün falan oralardaydimHeee kirada oturuyom sobalı evde sen nerdesin şuan