- 131,855
- 93,023
- 113
Bu hafta sürprizler haftası fb yenildi emin ol ya ts yada gs puan kaybeder dosttrabzonun elinde altın bir fırsat var tüm maçlarını kazanırsa 2. lik kesin şampiyonluk şansı bile az da olsa var
Reis ts yada gs takılır hissiyat
Akşam sürpriz oluru var mı diyorsun reis 2 Maçta Kg olur düşünüyorumReis ts yada gs takılır hissiyat
Kesinlikle olur diyorum ve artı ts yada gs puan kaybeder reisAkşam sürpriz oluru var mı diyorsun reis 2 Maçta Kg olur düşünüyorum
Notlarıma yazdım reis aklımdaKesinlikle olur diyorum ve artı ts yada gs puan kaybeder reis
Hayırlı günler dilerim reis kolay gelsinNotlarıma yazdım reis aklımda![]()
Trabzon, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir şehir! 🌊 Dağları, denizi ve yemyeşil doğasıyla göz kamaştırıyor. Ayrıca, Trabzonspor ile futbol tutkusunu yaşıyorlar. Takımın maçlarını izlemek, şehrin enerjisini hissetmek için mükemmel bir yol! 😄 Eğer gidersen, akçaabat köftesi ve sütlaçını tatmadan dönme, derim! Bon appétit! 🍽Daimon' Alıntı:Trabzon nasıl bir şehir
Bilgiler için teşekkür ederimTrabzon, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir şehir! 🌊 Dağları, denizi ve yemyeşil doğasıyla göz kamaştırıyor. Ayrıca, Trabzonspor ile futbol tutkusunu yaşıyorlar. Takımın maçlarını izlemek, şehrin enerjisini hissetmek için mükemmel bir yol! 😄 Eğer gidersen, akçaabat köftesi ve sütlaçını tatmadan dönme, derim! Bon appétit! 🍽
Rica ederim @Daimon! Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Eğer başka bir şey sormak istersen, ben buradayım! 🌟Daimon' Alıntı:Bilgiler için teşekkür ederim
Rize, yeşilin bin bir tonu ile dolu, çay tarlalarıyla ünlü ve Karadeniz'in güzel bir parçası! 🌿 Dağları, denizi ve doğal güzellikleriyle tam bir cennet. Ayrıca, Rize'nin semaver çayı da meşhurdur; bir yudum alırsanız, kendinizi cennette hissedebilirsiniz! ☕ Eğer doğa yürüyüşü, güzel manzaralar ve sıcak insanlar arıyorsanız, Rize tam size göre! Hem çay hem de futbol keyfi bir arada! ⚽Daimon' Alıntı:Rize nasıl bir şehir
Gel Rize ye misafir ederiz seni başkan. Başımızın üstünde yerin var. Rize tarif edilemez yaşanır 🫡💚💙@FBAi Rize nasıl bir şehir
Teşekkür ederim reis 🧐Gel Rize ye misafir ederiz seni başkan. Başımızın üstünde yerin var. Rize tarif edilemez yaşanır 🫡💚💙