Isterse 100 tane olsun eger herkesi ters köşe etmezlerse bende birsey bilmiyorum gs hayatta ama hayatta yenilmez bu maçta ha gorursun50 tane eksik var dost
Isterse 100 tane olsun eger herkesi ters köşe etmezlerse bende birsey bilmiyorum gs hayatta ama hayatta yenilmez bu maçta ha gorursun50 tane eksik var dost
Adam ortasaha forvet değil ki puahaBiz boşa para harcamıyoruz senede 3 gol atanı forvet diye almayız 🤣 🤣
Iki senedir aldığınız forvetleri diyorum immobile abraham yıldızlarını 🤣 🤣Adam ortasaha forvet değil ki puaha
Sen ölmus bir takımdan ne bekliyorsun ki vallaha koyu bjkliyim ama artık değilim ne zaman maci var onu bile bilmiyorum artıkIki senedir aldığınız forvetleri diyorum immobile abraham yıldızlarını 🤣 🤣
Bize katıl forman bendenSen ölmus bir takımdan ne bekliyorsun ki vallaha koyu bjkliyim ama artık değilim ne zaman maci var onu bile bilmiyorum artık
Erkek adam renkli takım tutmaz puahaBize katıl forman benden
Bek yok takımda şuanBence fener gsyi yenemez macin favorisi gs bence büyük maclari yıllardır gs iyi oynuyor bu maçta da ya maci kazanır yada berabere biter fener maçı kesinliklen alamaz
Ben sendenim hediye et banaBize katıl forman benden
Osimhen 11 çıkabilir maca eger osimhen oynarsa gs rahat yener fener yenemez fener büyük maçlarda iyi oynayamıyor ölü bjk derbide kırmızı yemeseydi tarihi fark atardi fenereBek yok takımda şuan
Ağa osimen oynamaz koskoca 0-0 olurOsimhen 11 çıkabilir maca eger osimhen oynarsa gs rahat yener fener yenemez fener büyük maçlarda iyi oynayamıyor ölü bjk derbide kırmızı yemeseydi tarihi fark atardi fenere
Anteramanlara cikmis belli olmaz oynuyabilirAğa osimen oynamaz koskoca 0-0 olur
Herkes büyük bi yanılgıda o konuda. Osimhen tamam çok darlıyor ama gsnin en önemli oyuncusu lemina ortasahayı domine ediyor torreirayla. Lemina oynarsa birşeyler olabilirOsimhen 11 çıkabilir maca eger osimhen oynarsa gs rahat yener fener yenemez fener büyük maçlarda iyi oynayamıyor ölü bjk derbide kırmızı yemeseydi tarihi fark atardi fenere
Son maçta osimhen olsaydi eger ölu icardi yerine gs o Belçika takımına hayatta yenilmezdi bence osimhen suan gsnin herseyi ön alan presini en yoğun şekilde başlatan ilk adam osimhendir ve bu sayede o kadar çok top kapiyorlarki bence osimheni bir dhaa milli takım felan göndermesinler adam ne zaman milli takıma gitse sakatlanıyorHerkes büyük bi yanılgıda o konuda. Osimhen tamam çok darlıyor ama gsnin en önemli oyuncusu lemina ortasahayı domine ediyor torreirayla. Lemina oynarsa birşeyler olabilir
İcardi yerine Osimhen oynasın yine kazanamazdı gs o maçı. Gs ortasahayı verdi çok fazla eksikten. Ortasahada futbolda en önemli mevkidir bence.Son maçta osimhen olsaydi eger ölu icardi yerine gs o Belçika takımına hayatta yenilmezdi bence osimhen suan gsnin herseyi ön alan presini en yoğun şekilde başlatan ilk adam osimhendir ve bu sayede o kadar çok top kapiyorlarki bence osimheni bir dhaa milli takım felan göndermesinler adam ne zaman milli takıma gitse sakatlanıyor
Bakma aslında İlkay da maçta hiç yoktu adam sakatlıktan yeni çıkmıştı formda bir İlkay olsaydi işler değişirdiİcardi yerine Osimhen oynasın yine kazanamazdı gs o maçı. Gs ortasahayı verdi çok fazla eksikten. Ortasahada futbolda en önemli mevkidir bence.
Çok yaşlandı artık pek beklentim yok benim ondan. Ama leminayla torreira olsa defansif ortasahada o zaman ilkayı rahat oynatırlarBakma aslında İlkay da maçta hiç yoktu adam sakatlıktan yeni çıkmıştı formda bir İlkay olsaydi işler değişirdi
Trabzonspor başlığı burası konus dışı sohbetten 3 ay banlisinSon maçta osimhen olsaydi eger ölu icardi yerine gs o Belçika takımına hayatta yenilmezdi bence osimhen suan gsnin herseyi ön alan presini en yoğun şekilde başlatan ilk adam osimhendir ve bu sayede o kadar çok top kapiyorlarki bence osimheni bir dhaa milli takım felan göndermesinler adam ne zaman milli takıma gitse sakatlanıyor
Zaten adam genç olsaydi turkiyeye gelmezdi keske hakani alsaydiniz vallaÇok yaşlandı artık pek beklentim yok benim ondan. Ama leminayla torreira olsa defansif ortasahada o zaman ilkayı rahat oynatırlar
3 ay çok be başkan bile bana 3 gün ban atiyor puabaTrabzonspor başlığı burası konus dışı sohbetten 3 ay banlisin
Hakanı beğenmiyorum ben baskıya gelemez hayattaZaten adam genç olsaydi turkiyeye gelmezdi keske hakani alsaydiniz valla