- 188
- 126
- 43
Safepal indirdim dost yeni cüzdan ekle dedim kelimeleri girdim bakiye gözüktü direkt işlemi yaptimNeymiş dost çözüm başka soğuk cüzdan mı?
Safepal indirdim dost yeni cüzdan ekle dedim kelimeleri girdim bakiye gözüktü direkt işlemi yaptimNeymiş dost çözüm başka soğuk cüzdan mı?
Yeni cüzdan mı dedin mevcut cüzdan mı dedin dost?Safepal indirdim dost yeni cüzdan ekle dedim kelimeleri girdim bakiye gözüktü direkt işlemi yaptim
Mevcut Cüzdanı Ekle seçeneğine dokun.Yeni cüzdan mı dedin mevcut cüzdan mı dedin dost?
Yapıyorum şimdiMevcut Cüzdanı Ekle seçeneğine dokun.
Ardından karşına çıkan ekranda "Yazılım Cüzdanı" seçeneğini seç.
Bir sonraki adımda "Anımsatıcı İfade" (Mnemonic Phrase) yazan yere gir.
SafePal uygulama şifreni (veya varsa parmak izini) doğrula.
Trust Wallet'tan aldığın o 12 kelimeyi sırasıyla buraya yaz.
Tamam dost takilirsan söyle elimden geldiğince yardımcı olurumYapıyorum şimdi
Ne demek dostum bu uygulama daha iyi gibi geldi göndermesi vs daha hızlı gibiOfff oldu sn de ya aw bizi buldu yapay zeka konuşuyordum yazan dostuma da sanada teşekkürler sn de oldu yeni bir şey daha öğrendik
Bunu kullanırım bende zaten ara yüzü de aynı gibiNe demek dostum bu uygulama daha iyi gibi geldi göndermesi vs daha hızlı gibi
Süpersin açıklaman için saol👍👍👍👍 ılduMevcut Cüzdanı Ekle seçeneğine dokun.
Ne demek dostum sevindim adınıza bana oldugunda mal gibi hissettim kendimi çok kısa işlemmiş bolsanslariniz olsun dostlarSüpersin açıklaman için saol👍👍👍👍 ıldu
Mucit bu mucittttt cansın dost canAynı problemi yaşadım, trustwallet bazı coinlerde bu tür yavaşlıklar yapıyormuş. Muhtemelen 2-3 günde düzelir. Tavsiyem 12 kelimelik cüzdan kodunu alıp farklı bir soğuk cüzdan uygulaması yükleyip cüzdanı oraya aktar. Safepal öneririm. Aynı sorun başıma geldi bu şekilde kolayca çözdüm.
Dostlar bana da yardımcı olacak var mı benim de hesapta görünmüyor trust wallet hesabımda sayepal indirdim ama dediklerinizi sonradan gördüm ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuzMucit bu mucittttt cansın dost can
Dost indirdikten sonra yeni hesap ekle de orada yazılım cüzdanını seç sende ki 12-24 kelimeyi gir oraya aktarılmış oluyorDostlar bana da yardımcı olacak var mı benim de hesapta görünmüyor trust wallet hesabımda sayepal indirdim ama dediklerinizi sonradan gördüm ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Kabul etmedi bende bunu yaMevcut Cüzdanı Ekle seçeneğine dokun.
bu uygulamada kyc onayı gerekiyormu yoksa trust gibimi dostumNe demek dostum bu uygulama daha iyi gibi geldi göndermesi vs daha hızlı gibi