Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Truvabet 25 TL Deneme Bonusu

mega656

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
643
157
43
1- Promosyondan faydalanmak için sitemize en az bir kez yatırım yapmış olmanız gerekmektedir.
2- Bu Promosyon sadece 11 Eylül Cuma gününü kapsamaktadır.
4- Alınan Freebet’in çevrim şartı min.2.00 oranından 10 katıdır. Max. Çekim talebiniz 500₺’dir.
5- Her üye bir kez FreeBet’ten yararlanabilir.
6- Promosyondan yararlanabilmeniz için 11 Eylül Cuma günü 00:01 - 23:59 saat aralığında canlı destek hattımıza bağlanıp FreeBet talebinde bulunmanız gerekmektedir.
7- Oyuncunun bonusları kötüye kullandığı yada kural dışı işlemler gerçekleştirdiği tespit edilir ise, Truvabet söz konusu bonusları iptal etme hakkına sahiptir
9- Oyuncunun bonusları kötüye kullandığı yada kural dışı işlemler gerçekleştirdiği tespit edilir ise, Truvabet söz konusu bonusları iptal etme hakkına sahiptir.
https://124truvabet.com/tr/contents/promotions

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
siteye üye olan var mı ilk kez duyuyorum xd

esenboga52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
103
45
28
selam arkadaslar yatirimi olanlara veriliyor isterseniz sorun canliya uye degilseniz hic ugrasmayin

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,241
729
113
bi ara 100 freespin veiyorlardi 1 tllik 20 tl yatırıma ordan olmuştur üye olanlar

mega656

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
643
157
43
beyler biraz bekleyin canlıda sıra vardır ben bekledim de aldım

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,308
4,279
113
bi ara 100 freespin veiyorlardi 1 tllik 20 tl yatırıma ordan olmuştur üye olanlar
ben o zaman üye olmuştum süper bonustu 20 yatırdım 100 spin spellcastta 200 küsür verdi max 100 çektiriyordu :) sonraki hafta da geçerliydi ben yatırmadım yatıranlardan belge istemişlerdi

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,082
1,267
113
Beş kere baglandim beş kere eklendi dedi hala eklenen bisey yok manyakmi bunlar

Hayaletboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,679
454
83
2 3 sene önce yatırım ve cekimlerim vardı sorun yaşamadım hic umarım verirler

Vysldzgn

Üye
Yeni Üye
17
2
3
1- Promosyondan faydalanmak için sitemize en az bir kez yatırım yapmış olmanız gerekmektedir.
4- Alınan Freebet’in çevrim şartı min.2.00 oranından 10 katıdır. Max. Çekim talebiniz 500₺’dir.
6- Promosyondan yararlanabilmeniz için 11 Eylül Cuma günü 00:01 - 23:59 saat aralığında canlı destek hattımıza bağlanıp FreeBet talebinde bulunmanız gerekmektedir.
7- Oyuncunun bonusları kötüye kullandığı yada kural dışı işlemler gerçekleştirdiği tespit edilir ise, Truvabet söz konusu https://124truvabet.com/tr/contents/promotions
7- Oyuncunun bonusları kötüye kullandığı yada kural dışı işlemler gerçekleştirdiği tespit edilir ise, Truvabet söz konusu bonusları iptal etme hakkına sahiptir
9- Oyuncunun bonusları kötüye kullandığı yada kural dışı işlemler gerçekleştirdiği tespit edilir ise, Truvabet söz konusu bonusları iptal etme hakkına sahiptir.
YATIRIMI OLANLARAYMIŞ PEHH TIRT PROMOSYON

Maxsimumm16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
85
23
8
Beygirin canli destek calismiyor

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,010
113
zamanında bi 10 k kzancım oldu ödedilerde şimdi frebet aldım spor bahsi almam yasakmış şansıma

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,241
729
113
ben aldım 25 i 400 yaptım 225 daha bastım yattı çekim verdi 240 yolladılar

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,194
113
bende aldım şimdi sadece 20 yatırım vardı onuda bir ara frespin veriyorlardı o zaman yatırmış 100 çekmiştim.