Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Tsitsipas vs Djokovic (AO Finali )

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.15

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Djokovic ağır favori zaten ama Tsitsipasa çok yüksek oran açmışlar bunların maçı hep kafa kafaya gidiyor 5 oran bence çok yüksek 10-20k param olsa valla şuan yatacağını bilsem bile yarısını basardım.Djokovic finale kadar rahat geldi ama Tsitsipas da rahat geldi 5 oran çok abartı bence

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 5.15
Kupon kazancı 5.15₺

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
sabalenkaya sürekli oynayıp yaza yaza şampiyon yaptık turnuva başından beri tsitsipasda kazansın tadından yenmez
Valla içim gidiyor şu 5 oran kaçıyor diye yatacağını bilsem bile izlemek için basardim kasanın yarısını

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Valla içim gidiyor şu 5 oran kaçıyor diye yatacağını bilsem bile izlemek için basardim kasanın yarısını
kadınlar gibi iki set kazanan şampiyon olsa denenirde 3 set olunca ihtimal düşüyor işte ondan 5 oran

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
kadınlar gibi iki set kazanan şampiyon olsa denenirde 3 set olunca ihtimal düşüyor işte ondan 5 oran
2 sene önce Roland garros finalinde karşılaştı bu ikisi 2500 bastım Tsitsipasa 3.50 orandan çok iyi başladı maça ama 2-0dan 3-2 yenildi hala ara sıra aklıma gelir

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Öyle valla.Bu maç da kafa kafaya gidecek öyle hissediyorum.1.20den djokovice oynamak bişey kazandırmaz ama 5 orandan Tsitsipasi denemek çok daha mantıklı
tsitsipasın servisi düşerse 3.set falan kopabilir ralli uzadıkça maç djokovice döner riske girip fazla sayıda winnerlardan puan çıkarması lazım

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Uzayan ralliler belirleyecek şampiyonu
ralliler uzarsa her türlü djoko alır robot adam 30 kere karşıya atar sıkılmadan tsitsipas dellenir auta atır bir süre sonra erken bitirirse rallileri şansı var ipek öze 1.78 veriyor fena oran değil deneyesim var ama bilemedim :)

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
ralliler uzarsa her türlü djoko alır robot adam 30 kere karşıya atar sıkılmadan tsitsipas dellenir auta atır bir süre sonra erken bitirirse rallileri şansı var ipek öze 1.78 veriyor fena oran değil deneyesim var ama bilemedim :)
İpek öz bilmem de Timofey Skatov ve Arthur Filse 2.30larda oran açmışlar ikisi de çok formda bu sene

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
İpek öz bilmem de Timofey Skatov ve Arthur Filse 2.30larda oran açmışlar ikisi de çok formda bu sene
filsin maçını takip ettim ama oynamadım dün ilk set zorlandı ikinci seti rahat aldı linda noskovaya oynadık geldi bugün bir daha oynarım belki bir bakıyım dedim betcoda bulamadım maçı yarın gün içinde eklerler herhalde bültene

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
filsin maçını takip ettim ama oynamadım dün ilk set zorlandı ikinci seti rahat aldı linda noskovaya oynadık geldi bugün bir daha oynarım belki bir bakıyım dedim betcoda bulamadım maçı yarın gün içinde eklerler herhalde bültene
Oran daha açılmamıştır ondan ama handikaptan oynanır MS oranı çok düşüktür