Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türbe Ziyareti Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Beyler fatih sultan mehmet han türbesine gidicem t1 tranvay hattıyla giderken nerde inmem lazım

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,170
2,736
113
Dinden çıkma kadar etkili bir şirk aracıdır bilginiz olsun. Peygamberimizin mezarı bile kutsallastirilamaz. İyi forumlar.

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,005
15,740
113
Simdi birsey yazicam ban yicem babacan sizin niyetiniz ne burda her ots boka konu acip sohbet muhabbet etkilesimmi sene olmus 2026 ac haritayi konumu nerde inicen nerde binicem hepsini cozersin ama sende dahil 3 5 arkadas var bezdirdiniz ya

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Simdi birsey yazicam ban yicem babacan sizin niyetiniz ne burda her ots boka konu acip sohbet muhabbet etkilesimmi sene olmus 2026 ac haritayi konumu nerde inicen nerde binicem hepsini cozersin ama sende dahil 3 5 arkadas var bezdirdiniz ya
Kardeşim instagrammı burası ne etkileşimi burda bişey öğrenmeye çalışıyorum internettem bakdım öğrenemedimki buraya yazdım

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Tam türbe soracak yere geldin kardeş, bu arkadaşlar da her sabah türbe ziyaretine gider
Adres bilmesi için gitmesi gerekmez bak ben belediyeye gitmedim hiç ama yerini biliyorum kardeşim bim e gitmedim ama yerini biliyorum herşeye muhalefet yqpmayjn

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Vallahi forumda temizlik şart olmus 5 6 kisi bani hak ediyor artik en cok vakit geçirdiğim forumda suan 2 3 günde bir girip biraz bakinayim diyorum yine 50 tane sacma sapan konular acilmis eskiden burasi bole değildi nerde çokluk orda bokluk derler ya çok doğruymuş

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Vallahi forumda temizlik şart olmus 5 6 kisi bani hak ediyor artik en cok vakit geçirdiğim forumda suan 2 3 günde bir girip biraz bakinayim diyorum yine 50 tane sacma sapan konular acilmis eskiden burasi bole değildi nerde çokluk orda bokluk derler ya çok doğruymuş
Kardeşim sana saçma bana değil

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Olum neyi hazmedemediniz anıtkabiri ziyaret konusu açmadım diyemi yorum yapmak zorunda değilsiniz konuyu başda görüyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa girmeyin konuya burda gelip boş yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...