- 18,793
- 20,196
- 113
5x4 20Kullandığın paketin 4 katı ekleme yapıldı benim 20 di 80 eklenmiş
60x4 240 doğru o zaman onun paket 60 gb şimdi rahatladım bxhshx🤣
5x4 20Kullandığın paketin 4 katı ekleme yapıldı benim 20 di 80 eklenmiş
Paketi baya düşükmus puaha 605x4 20
60x4 240 doğru o zaman onun paket 60 gb şimdi rahatladım bxhshx🤣
Hattı alırken öyle uygun geldi almıştık aslında wi-fi var zaten evde eklensede iş görmez 🤣Paketi baya düşükmus puaha 60
erhan hocam ereksiyon problemi yasiyorum konu dısı olucak dmdende yazdımda bakmadınız yardımıc olrmusunuz sizde bir bilgili bir abiye benziyorsunuzKullandığın paketin 4 katı ekleme yapıldı benim 20 di 80 eklenmiş
Benim dm kapalı dost ne zaman yazdın banaerhan hocam ereksiyon problemi yasiyorum konu dısı olucak dmdende yazdımda bakmadınız yardımıc olrmusunuz sizde bir bilgili bir abiye benziyorsunuz
saka yaptım yazmadımda bi yardımcı olurmusunBenim dm kapalı dost ne zaman yazdın bana
Ne konuda bu lafi kim bana etse para istiyor soylim şimdiden param yok dostsaka yaptım yazmadımda bi yardımcı olurmusun
yok hocam bn pra istmym ereksiyon problemim vr kalkmiyor macunda yedim kaldiramiyorumNe konuda bu lafi kim bana etse para istiyor soylim şimdiden param yok dost
@Enişte @Fterim1905 @makina123yok hocam bn pra istmym ereksiyon problemim vr kalkmiyor macunda yedim kaldiramiyorum
Ukbxhbxbendhx Erhan ne alaka kafayı yiyecem Allah'ım 🤣🤣yok hocam bn pra istmym ereksiyon problemim vr kalkmiyor macunda yedim kaldiramiyorum
Disardayim şarjım bitti zaten görüşürüzUkbxhbxbendhx Erhan ne alaka kafayı yiyecem Allah'ım 🤣🤣
Adaş başkası olsa söverdim biliyon
Ben hiç anlamıyorum eniste bu konuda sen benden daha bilgisin shellaci etiket etmek istemedim utandimAdaş başkası olsa söverdim biliyon
Küfür argo yasakAdaş başkası olsa söverdim biliyon
Kalkmıyorsa vurdursun arabaya öyle yapmıyormuş muBen hiç anlamıyorum eniste bu konuda sen benden daha bilgisin shellaci etiket etmek istemedim utandim
İşin tuhaf yanı kuşu ötmeyen herkes sana dert yanıyor ben anlamadım gitti gizli bir mesleğin varda bizden mi saklıyorsun bu kaç oldu denk geldiğim 🤣🤣Ben hiç anlamıyorum eniste bu konuda sen benden daha bilgisin shellaci etiket etmek istemedim utandim
Otomatik vites vurdursada olmuo🤣Kalkmıyorsa vurdursun arabaya öyle yapmıyormuş mu
İnme konusunda problem yaşıyorum