Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Turkcell 5G Hediyesi

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
her ay 6 ile 10k fatura ödüyorum kanka bu faturalara dağıttıkları çöp ama napalım 😄
Aynı benimde öyleydi şuan 2 fatura 5 e yakın işte bakalım Allah büyük 😂 pinti ama salla kazandan çöp hediyeler hep ayrıca son zaman sağda solda Türkiye de operatörlerin sömürdüğüne dair isyanlar oldu sosyal medyada ondan belki yapmışlardır
Bu şeytanlar binmeyeceği eşeğin önüne yem atmaz

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
1,896
113
internet bol diye wpn ile yükleyip cacıklara başlayalım hemen 😁😁😁

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
658
113
Turkcell dolandiricidir! Hattınızı farklı bir operatore tasiyin kafanız rahat etsin

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,316
53,087
113
Valla bu turkcele guven olmaz zaten ayda 6k fatura ödüyoruz simdi bunu yapıp gelcek ay 12k fatura görmek istemiyorum

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
bildiğiniz gibi evde wifi olmadığında internet deli gibi bitiyor buradan kirvelerde yararlansın diye konu açıyorum turkcell 5G geçişi için özel 5KAT yazıp 2200 sms gönderin paketinizde ki interneti 5 ile çarpıp hediye internet veriyor işinize yarar herkese iyi forumlar
2900 borcum vqr picelr çok pahalı

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,316
53,087
113
Olmaz bi şey adaş yanarsak hep beraber yanalım biz yaptık bak çok mutluyuz şuan
Var gerçi net heryerde WiFi var zaten benim paketim hep kalıyor ay sonunda gerek yok diyelim turkcell den gelecek hayır şeytandan gelsin puaha