Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Turkcell Pasaj

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
Arkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
664
113
Arkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?
Kaç puanın var

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
541
93
Bozumcu telefoncular var eskiden bende yapmıştım telefoncuya gittim normal puanla telefonu verdi geri aldı parasıyla

krizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
179
69
28
Turkcelde bulunduğun yerin 10.20 km çapında işlem yaptırıyor online olarak. Yani tanıdık telefoncu felan varsa oda. Normalde bakiye gitmen gerekiyor diye biliyorum

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
Bozumcu telefoncular var eskiden bende yapmıştım telefoncuya gittim normal puanla telefonu verdi geri aldı parasıyla
Bulunduğum yerde yok maalesef işte kral o yüzden online yapabilen var mı diye sorayım dedim

serkan2749

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
267
83
dost alma sakın ben o hataya dustum hem zararın cok uzerıne bır de kredıyı oderken paycellden komısyon alıyorlar harıcı 3 taksıt yaptım ben 11k odemeye kendı kredılerı ıcın 490 tl komısyon alıyor düşme sakın

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
Turkcelde bulunduğun yerin 10.20 km çapında işlem yaptırıyor online olarak. Yani tanıdık telefoncu felan varsa oda. Normalde bakiye gitmen gerekiyor diye biliyorum
O yok işte burda maalesef dostum bir tane bayi var o da yapmıyorum diyor.

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
dost alma sakın ben o hataya dustum hem zararın cok uzerıne bır de kredıyı oderken paycellden komısyon alıyorlar harıcı 3 taksıt yaptım ben 11k odemeye kendı kredılerı ıcın 490 tl komısyon alıyor düşme sakın
Biliyorum dost ama nakide sıkıştım baya bir en azından bunu yapayım dedim son çare

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
541
93
Ama çok zararına satarsın bizim burada adam sırf o işi yapıyordu yanda da turkcell bayisi vardı adam geliyordu telefoncuya hemen hallediyordu teşkilat kurmuşlardı

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
Ama çok zararına satarsın bizim burada adam sırf o işi yapıyordu yanda da turkcell bayisi vardı adam geliyordu telefoncuya hemen hallediyordu teşkilat kurmuşlardı
Yani elbette zarar oluyor dost ama ne kadar olabilir ki hadi 2k falan yine tamam

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
270
124
43
Zamanında 80k ya 14 promax alıp bozdurdum 76 ya gelmişti Turkcell bayide geri onlar aldı telefonu