- 5,178
- 3,715
- 113
evet öyle demek. ama satışta zarar,bide geri ödeme de zarar ettigin icin sıkıntılı durum. bulasmamak gerekBen şunu anlamadım şimdi pasaja girdim 30 binlik limit dedi Yanı bu 30 bin TL'lik cihaz mi alabilirim demek
evet öyle demek. ama satışta zarar,bide geri ödeme de zarar ettigin icin sıkıntılı durum. bulasmamak gerekBen şunu anlamadım şimdi pasaja girdim 30 binlik limit dedi Yanı bu 30 bin TL'lik cihaz mi alabilirim demek
evetBen şunu anlamadım şimdi pasaja girdim 30 binlik limit dedi Yanı bu 30 bin TL'lik cihaz mi alabilirim demek
Bu işi senelerdir biz yaptık bıkıyorum on yıldır gibi..fakat hiçbir zaman ödeme sorunu. olmadıARKADASLAR BAKINIZ..TELEFON AL SAT YADA ARACI ILE INTERNETTEN SIZIN ADINIZA ..FARKETMEZ SIZ SATIN. ALINAN YENI TELEFIN FİYATIN YARISINI BILE ZOR NAKIT ELINIZE GECER.GIDIP KUMARA BASINCA DIYELIM KAYBETTIN AYLAR BOYU YUKSEK FATURA GELECEKTIR..ANCAK DÜZENLI YUKSEK GELIR E SAHIP ISENIZ BIRSEY DIYEMEM FAKAT KUMARDA BEN ON MISLI KAZANIRIM DIYE HAYAL ETMEYIN..
kumarda ise kazanç olmadan yine kumara giderBu işi senelerdir biz yaptık bıkıyorum on yıldır gibi..fakat hiçbir zaman ödeme sorunu. olmadı
dedeyle balıkçı haso candır knkbende az önce hepsiburada limit 25 e 18k bozdum birine. Zarar eder ama kumarsız kalmayız![]()
hayırlı işleristanbulda telefon al-sat yapmayı düşünen varsa keş parayla telefonu alabilirim telefoncu ne veriyorsa 2k fazlasına 😁
eyvallah kanka 😁hayırlı işler
Dost ben 2 hafta önce yaptım Turkcell mağazaya git ürün al onlar sana zararla nakit veriyor en mantıklı buArkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?
Dost işte baya uzak bana gidemiyorum sıkıntı o maalesefDost ben 2 hafta önce yaptım Turkcell mağazaya git ürün al onlar sana zararla nakit veriyor en mantıklı bu
Letgoya havale ödemeyle koy uzaktan alıcı ödemeyi yapıyor sen kargoya verion 250 ,300 TL felan kesiyor letgoDost işte baya uzak bana gidemiyorum sıkıntı o maalesef
Uzak dediğin yarım saattir nerdesin köydemiDost işte baya uzak bana gidemiyorum sıkıntı o maalesef
Paycell kabul ediyorarkadaşlar bu pasaj limitiyle oynanabiliyor mu acaba bir sitede bets10 da oynanabiliyor dedi birisi ama doğru mudur?
Telefonu alınca piyasa fiyatının çok üstünde satıyor Turkcell. O telefonu alıp birine satınca bir de oradan zarar ediyorsun. Yani misal eline 10 k para geçecek ama sana maliyeti 20 k falan oluyorArkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?
Oynanıyor ama kredi kartı kapsamında gördükleri için kesinti çok oluyor. Kart bakiyesi ile altın al sat yapmak daha az kesinti, üstelik banka hesabına çekilebilir olduğu içinnakde dönüşmüş oluyorarkadaşlar bu pasaj limitiyle oynanabiliyor mu acaba bir sitede bets10 da oynanabiliyor dedi birisi ama doğru mudur?
Arkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?