- 492
- 255
- 63
Ben pasajı paycell gibi algıladım, evet bahsettiğim şey paycelldidostum bahsettiğin paycell, finanscell değil teşekkür ederim
Ben pasajı paycell gibi algıladım, evet bahsettiğim şey paycelldidostum bahsettiğin paycell, finanscell değil teşekkür ederim
Mevcut kredi notu yüzünden olabilir kral o da etkiliyorbu serefsız turkcel yemınle serefsız knka bı tane kredı borcum yok?? bı tane hadı kredı kartım var 5000 15 gun gecıktı hadı bunu gec
2 hattım var
paycell lımıtlerını kullanıyorum her ay
9600 tl
2 faturaya her ay 12 13 k oduyorm 1 senedır aralıksız
ama bı kez olsn telefona ek fatura lımıtı cıkmadı saka gıbı ya..
Evet online siparis verip, online satis sitelerinde satabilirsinArkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?
Uzun sürmez mi öyle sonuçta cihazı satışa koy teklif.gelene kadar bekle vsEvet online siparis verip, online satis sitelerinde satabilirsin
Pasaj limitin ne kadar dost. Duzgun bi cihaz al burdan alicisida cikar yada hangi ildesin telefon borsasi yokmuUzun sürmez mi öyle sonuçta cihazı satışa koy teklif.gelene kadar bekle vs
Çoğu Turkcell kendi geri alıyor zaten telefonu onlara bir sor istersenBulunduğum yerde yok maalesef işte kral o yüzden online yapabilen var mı diye sorayım dedim
Var ama ön ödemeli ödemeliTürk Telekom da böyle bir durum var mı peki kredi tarzı yani paycel gibi bir uygulaması var mı
Hangi uygulama bilgi versenVar ama ön ödemeli ödemeli
onda da gidip kargoya vermesi gerekEvet online siparis verip, online satis sitelerinde satabilirsin
Denendi ve sikildiARKADASLAR BAKINIZ..TELEFON AL SAT YADA ARACI ILE INTERNETTEN SIZIN ADINIZA ..FARKETMEZ SIZ SATIN. ALINAN YENI TELEFIN FİYATIN YARISINI BILE ZOR NAKIT ELINIZE GECER.GIDIP KUMARA BASINCA DIYELIM KAYBETTIN AYLAR BOYU YUKSEK FATURA GELECEKTIR..ANCAK DÜZENLI YUKSEK GELIR E SAHIP ISENIZ BIRSEY DIYEMEM FAKAT KUMARDA BEN ON MISLI KAZANIRIM DIYE HAYAL ETMEYIN..
Uygulamasi yok mağazaya gidip alıyorsun puanında mağazada ogrenionHangi uygulama bilgi versen
Niye boş konuşuyorsun şimdi bulunduğum yerde olmadığını söylüyorum ama beyin yerine ot olduğu için kafatasında insanları hemen yargılamak senin gibi aciz insanların çıkış yolu oluyor değil mionda da gidip kargoya vermesi gerek![]()
beyefendi diyor ki, evden asla cıkmayayım, bu isi böyle halledeyim mevzu bu yani
Sana 13 bin liralık telefon verirler faturana iki katı yani 26 bin liralık borç yansır elinede 13 bin lira değil yarı yarıya 6 bin lira verecekler karar seninPasajda 13-14k paycelde 10k dost
dedem de dedemdedeyle balıkçı haso candır knk