Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Turkcell Pasaj

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
bu serefsız turkcel yemınle serefsız knka bı tane kredı borcum yok?? bı tane hadı kredı kartım var 5000 15 gun gecıktı hadı bunu gec

2 hattım var

paycell lımıtlerını kullanıyorum her ay

9600 tl

2 faturaya her ay 12 13 k oduyorm 1 senedır aralıksız

ama bı kez olsn telefona ek fatura lımıtı cıkmadı saka gıbı ya..
Mevcut kredi notu yüzünden olabilir kral o da etkiliyor

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,069
1,499
113
Oppo Reno 14 f Blue alabiliyorsan 18k ya cash alırım 😎

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,564
2,544
113
Arkadaşlar merhaba Turkcell'de elektronik ürün alabileceğim belli bir miktar kredim var bulunduğum yerde telefon alıp satabileceğim dolayısıyla nakite dönüştürebileceğim bir yer yok. Online üzerinden bunu sağlayabilir miyiz bildiginiz güvenli bir yol yöntem var mı acaba?
Evet online siparis verip, online satis sitelerinde satabilirsin

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
Türk Telekom da böyle bir durum var mı peki kredi tarzı yani paycel gibi bir uygulaması var mı

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
664
113
ARKADASLAR BAKINIZ..TELEFON AL SAT YADA ARACI ILE INTERNETTEN SIZIN ADINIZA ..FARKETMEZ SIZ SATIN. ALINAN YENI TELEFIN FİYATIN YARISINI BILE ZOR NAKIT ELINIZE GECER.GIDIP KUMARA BASINCA DIYELIM KAYBETTIN AYLAR BOYU YUKSEK FATURA GELECEKTIR..ANCAK DÜZENLI YUKSEK GELIR E SAHIP ISENIZ BIRSEY DIYEMEM FAKAT KUMARDA BEN ON MISLI KAZANIRIM DIYE HAYAL ETMEYIN..
Denendi ve sikildi

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
124
43
onda da gidip kargoya vermesi gerek :D
beyefendi diyor ki, evden asla cıkmayayım, bu isi böyle halledeyim mevzu bu yani
Niye boş konuşuyorsun şimdi bulunduğum yerde olmadığını söylüyorum ama beyin yerine ot olduğu için kafatasında insanları hemen yargılamak senin gibi aciz insanların çıkış yolu oluyor değil mi