- 74,089
- 39,355
- 113
Ben şişeye oturmaya meraklısın ben değilim ki kardeşim sen iddiaya girmişsinevet sıram bitti seni davet ediyorum vatan için bayrak içinn tekbirrr gell 😂
Ben şişeye oturmaya meraklısın ben değilim ki kardeşim sen iddiaya girmişsinevet sıram bitti seni davet ediyorum vatan için bayrak içinn tekbirrr gell 😂
Helaltebrikler milli takım. benim uzay kupon da bu şekilde tekten yatmış oldu sağlık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 989743
eyvallah neyse en azından spor totoda 3 te 3 gidiyoruz 15 i bulucam bu sefer umarım geçen forumdan biri bulmuştu 😀fena kupon.
ben cok merakliyim bi kereden bisi olmaz gel jdjsjdBen şişeye oturmaya meraklısın ben değilim ki kardeşim sen iddiaya girmişsin
Yok kalsın çok meraklıysan Forum var Forum'da çok kişi varben cok merakliyim bi kereden bisi olmaz gel jdjsjd
yok olmaz ben adamin gozunden tanirim gelsen 😂😂😂Yok kalsın çok meraklıysan Forum var Forum'da çok kişi var
paraguay maçı herkezi yatırdı uzak durulması gereken maçtı 2 takımda bize karşı nasıl oynadı gördük defans ful alt olacağı çok belliyditebrikler milli takım. benim uzay kupon da bu şekilde tekten yatmış oldu sağlık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 989743
avustralya çifte şans verecektim normalde de freebetin oran şartı vardı o yüzden o şekilde oynadım bir dahakine artıkparaguay maçı herkezi yatırdı uzak durulması gereken maçtı 2 takımda bize karşı nasıl oynadı gördük defans ful alt olacağı çok belliydi
geçmiş olsun knkavustralya çifte şans verecektim normalde de freebetin oran şartı vardı o yüzden o şekilde oynadım bir dahakine artık
eyvallah dostgeçmiş olsun knk
aynen haklısın ama dedim göz göre göre yapmazlar herhalde bir tane denk gelirse atarlar olmadı sıkıntı yok denemeye devamparaguay maçı çok net ayarlı maç şike ayarı değil de her turnuvada olur ya herkes kendine yettiği sonuca razı olur 2 takım da beraberliğe gruptan çııkıyodu beraberlik oranı 2.10 du bu maçtan gol beklemek göz göre göre gitmiş vlla güzel kupon geçmiş olsun
izleyemedim şu maçı içim yanıyor. içine sıçtıgımın kablolu tv ve kablo net şimdi düzeldiEkli dosyayı görüntüle 989738
Haftalardır hayal kırıklığına uğradık. Hayal kırıklığı içindeyiz ama
Ne olursa olsun galibiyetle kupaya veda etmek iyidir.
valla özel falan almadım ben oynayan nadirdir yenceğini kimse beklemiyorduÜstüne birde özel oranların gelmesi çilekli pasta oldu dost![]()
Tepki göstereceklerini düşündüm bende dost, yine şansına yendiler gerçivalla özel falan almadım ben oynayan nadirdir yenceğini kimse beklemiyordu
HahahahhahaEkli dosyayı görüntüle 989738
Haftalardır hayal kırıklığına uğradık. Hayal kırıklığı içindeyiz ama
Ne olursa olsun galibiyetle kupaya veda etmek iyidir.