- 131,601
- 92,774
- 113
İyi ki para bulup oynamamışız Yılmaz Vuralın çok sevdiğim bir röportajı vardır. 😄😄
Şu bodrumdaki öğrüce var ya Enes öğrüce benim Fm Wonderkidimdir
ilk yarıda işi bitirirSamsun en az 5 atar bu kadroyla
Bodrum obekpa belki hariç full yedek rotasyonilk yarıda işi bitirirbakalım sonuç nasıl olacak reis
Bodrum Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu gezmeye gitti reisBodrum obekpa belki hariç full yedek rotasyon
Gençleri hayrına eğlendirmeye götürmüşler samsuna gezi maksatlıBodrum Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu gezmeye gitti reis🧐
Gol yağmuru diyorsun yani reis3.5 üst 4.5 üst bakalım
Reis konu dışı olacak hakkını helal et ama bu elmas bozdurma için ben kime dm atacağımGol yağmuru diyorsun yani reis
Olursa olur olmazsa sağlık olsun dostum, akşama rakı içerizGol yağmuru diyorsun yani reis
En kötü 3 golü var en kötü ihtimal 2 olmaz diyorumOlursa olur olmazsa sağlık olsun dostum, akşama rakı içeriz![]()
@Başkan yazacaksın dmReis konu dışı olacak hakkını helal et ama bu elmas bozdurma için ben kime dm atacağım
Tamam teşekkürler@Başkan yazacaksın dm
Bol şansTamam teşekkürler
Eyvallah Kartalım bu arada şuan maçkoliğe bakamıyorum biz bu hafta kimle oynuyoruzBol şans
Kupa kocaeli deplasmanı, lig maçımız içeride alanyaEyvallah Kartalım bu arada şuan maçkoliğe bakamıyorum biz bu hafta kimle oynuyoruz