Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye Maçı Tahminleriniz

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,434
3,812
113
Beyler slm kg MS 1 düşünüyorum acaba doğrumu siz ne dersiniz
Karadağın oldukça zayıf bir kadrosu var. Normalde en az 2 farkla rahat bir şekilde yenmemiz gerek ama futbol bu belli de olmaz. Dün İngiltere evinde Yunanistana yenildi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,437
5,005
113
Karadağın oldukça zayıf bir kadrosu var. Normalde en az 2 farkla rahat bir şekilde yenmemiz gerek ama futbol bu belli de olmaz. Dün İngiltere evinde Yunanistana yenildi
aynen öyle ama bizim takim iyi kesinlikle yenilmeyiz yenilmemiz baya supriz olur

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,080
3,364
113
bu maçın muhtemel skorları
3-0
3-1
4-0
4-1
5-0
5-1
kısacası üst ve handikaplı galibiyetimizle sonuçlanır.

MrKoios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,083
533
113
Zaten uzun zamandır soğutmuşlardı milli takımdan, bu yıl avrupa şampiyonasında gördük nasıl batırdıklarını, daha iyi olabilecekken boş işlerle uğraştık ve bugün yine aynı.
İyi futbolcular var ama takıma bakıyorum saçma sapan bir sistem, yahu 3 ay öncede ders almadılar mı?
Özel oran işi cacık olur yine, etoronunki gelse bari.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,880
4,988
113
Yine yanıltmadılar bizim çocuklar
Bu kadar aptalca bi oyun olamaz forwetsiz takim mi olur 5 dakka baskı sonrası yok sagdan orta soldan taca soldan orta sağdan taca ne deniyor bu takim tribün de 40bin kişi maç izlemeye gelmiş top cewirme izletiyorlar. Yazık walla söğecem kendime kızıyom ben neden stres yapıyorsam 😃😃

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,160
1,202
113
3-0 4-0 lar görüyorum karadag i hic izlememiş futbol fakiri arkadaslar

MrKoios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,083
533
113
Bu kadar aptalca bi oyun olamaz forwetsiz takim mi olur 5 dakka baskı sonrası yok sagdan orta soldan taca soldan orta sağdan taca ne deniyor bu takim tribün de 40bin kişi maç izlemeye gelmiş top cewirme izletiyorlar. Yazık walla söğecem kendime kızıyom ben neden stres yapıyorsam 😃😃
Yunus isimli arkadaş efsane şutlar çıkardı, daha iyisini Orkun kardeş yaptı. (!)
Spiker kötü ama, Orkun Karadağ kalecisine geri pas attı spiker şut çekti dedi onu anlayamadım.
İzlemeyi bırakmak lazım herhalde durduk yere sinirleniyorum