Bıraktırırsa da normal sigara gibi içersen ciğerleri söndürür, ciğerler nanay.Arkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim
Iqos var anası satayım hemen bitiyo günde 2 paket ictiriyor cebe zararArkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim
Normal sigara aynı zararı vermiyormuBıraktırırsa da normal sigara gibi içersen ciğerleri söndürür, ciğerler nanay.
Daha zararlı ve elektronik sigara ve puff kullananlarda ciğer sönmesi çok görülüyorNormal sigara aynı zararı vermiyormu
Artılarıda var ama. Nefes darlığı,balgam , üstündeki sigara kokusu, nefes nefese kalmama gibi.Daha zararlı ve elektronik sigara ve puff kullananlarda ciğer sönmesi çok görülüyor
Dost kullanıyorsun sanırım. Görüşlerin nedirGüvenilir bir yer var mı beyler internetten terrea aldığınız
elektronik sigara sakın içme ciğerlerim söndüArkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim
aynen öyle ben yaşadım valla götümden alıyordum nefesiCiğerlerin sönsün de o boruyu 5 gün ciğerlerine taksınlar da acısından sigarayı bile bırakırsın
Elektronık sigara normal sigaradan daha zararlı bısey ( EVALI ) hastalıgı taşıyor internette bıraz arastırma saglıyabılırsın zararından yana patlama riskleri daha yaygın ağzınla içerken patladıgını bi düşün o suratın ne hale gelirArkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim