Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tütünlü Elektronik Sigara Normal Sigarayı Bıraktırır Mı

Selo3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
157
43
Arkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,500
2,095
113
Arkadaşlar hangisi daha zararlı. İnternetteki doktorlara kalırsa tütünlü elektronik sigara IQOS daha zararlı diyorlar. Sizin görüşler nedir. Birde izmirde nerden temin edebilirim
Bıraktırırsa da normal sigara gibi içersen ciğerleri söndürür, ciğerler nanay.

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,554
10,296
113
Iqos var anası satayım hemen bitiyo günde 2 paket ictiriyor cebe zarar

GoldenState

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
577
226
43
Güvenilir bir yer var mı beyler internetten terrea aldığınız

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,433
6,463
113
İzmiri izmarit diye okudum bi an millet ne hale düşmüş dedim

Selo3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
157
43
Bunu kullananların görüşleri nedir acaba

Berko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
236
287
63
ben günde 3 paket içiyordum sigara bırakma merkezine gittim QSmoke diye ilaç verdi o şekilde bıraktım 2 yıldır içmiyorum ilacı içip sigarayı bırakmayanı daha görmedim

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
1,065
93
elektronik sigara sakın içme ciğerlerim söndü

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
1,063
113
Ciğerlerin sönsün de o boruyu 5 gün ciğerlerine taksınlar da acısından sigarayı bile bırakırsın

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,905
4,445
113
Elektronık sigara normal sigaradan daha zararlı bısey ( EVALI ) hastalıgı taşıyor internette bıraz arastırma saglıyabılırsın zararından yana patlama riskleri daha yaygın ağzınla içerken patladıgını bi düşün o suratın ne hale gelir :) 4 Sene once olmustur o kadar sanırım yurt dısından elektronık sigara temin edip turkiyede satıyordum parası çok ıyıdı 5 10 dolara aldıgım urunu burda 50 60 dolardan satıyordum mınımum kalıtesı ve markasına göre fıyat artıyordu gumrukten geçme mevzusu sıkıntı bıraz 1 sipariş en az 1 ayda gelıyordu elıme
sigarayı bırakmak ıstıyorsan ılk once ıstegın olucak sen sigarayı bırakmak ıcın elektronık sigara içme kafasındasın sonrada elektronık sigaraya alısıcaksın

Son düzenleme: