Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,190
292
83
Agalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
aynısını yaşadım
sonuç 6 ayda felan telefonu teslim ettiler ve mahkemeye çıktım 5 yıl denetimli serbestlik ve 25 bin tl para cezası aldım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,448
113
Avukat da öyle dedi zaten paraya cevrilir dedi inşallah öyle olur da hapis felan almam
Dost korkma bende aynı davadan yargılandim 10 ay hapis verildi oda paraya çevrildi 6 binlira para cezası verdiler sonra istinafa başvurdu avukatim avukatın iyi olsun yeter

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,001
2,150
113
Dost korkma bende aynı davadan yargılandim 10 ay hapis verildi oda paraya çevrildi 6 binlira para cezası verdiler sonra istinafa başvurdu avukatim avukatın iyi olsun yeter
Teşekkürler kardeşim sana da geçmiş olsun inşallah dediğin gibi olur

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,788
1,433
113
Bugün ben tanık olarak ifadeye gittim aramislardi 2018 den havaleleri sordular 3 kişi hakkında

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
111
43
2024 ten beri bu konularla uğraşıyorum bu ayın 29unda 4.mahkemem var bende retweetten cağrılmıştım. Güya spor toto teşkilatı bebim paylaşımlarımdan mağdur olmuş. Bsktılar aonuç çıkmıyor oynatan olarak dosya açmışlar istinafa gittim reddettiler avukat dahi tutmadım 2 yıldır strese sokuyorlar 2 ihtimal var biri içeri gireriz diğeri para cezası inanın korkum dahi yok

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,448
113
2024 ten beri bu konularla uğraşıyorum bu ayın 29unda 4.mahkemem var bende retweetten cağrılmıştım. Güya spor toto teşkilatı bebim paylaşımlarımdan mağdur olmuş. Bsktılar aonuç çıkmıyor oynatan olarak dosya açmışlar istinafa gittim reddettiler avukat dahi tutmadım 2 yıldır strese sokuyorlar 2 ihtimal var biri içeri gireriz diğeri para cezası inanın korkum dahi yok
Enfazla 6 binlira para cezası alırsın dost

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,589
1,305
113
Agalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Akşam yediğin hurmalar gerisini biliyorsun zaten. QR işlemi yapanlar vazgeçin yapmaktan başınıza büyük bela almadan

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,448
113
Kardo istediklerini yapsınlar adaleti olmayan hukukun ben hiç birşeyine güvenmiyorum.
Skma canını dost bende aynı davadan yargılandim 5 duruşma oldu çünkü psikiyatri raporum vardı ona rağmen hakim 6 binlira para cezası verdi avukatimda istinafa gonderdi

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
111
43
Valla istinafı bpzdularsa avukatı dinleyeceklerini hiç sanmıyorum sonuçta gasp taciz devlete zarar vermedim vermedik ama kafamda deli sorular var spor toto teşkilatını nasıl zarara spktum

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,448
113
Valla istinafı bpzdularsa avukatı dinleyeceklerini hiç sanmıyorum sonuçta gasp taciz devlete zarar vermedim vermedik ama kafamda deli sorular var spor toto teşkilatını nasıl zarara spktum
Dost Adaletsizlik işte adam dışarda 50 tane suç kaydı var elini kolunu sallayarak geziyor toplasan 1 sene anca yatmistir