- 47,881
- 52,504
- 113
Bol şans abi@Umutks41 @ubasoll13 son 2o tl var onuda bitirelim rahatlayıp yatalım beyler kasa ne olursa paylaşırız yaw![]()
Bol şans abi@Umutks41 @ubasoll13 son 2o tl var onuda bitirelim rahatlayıp yatalım beyler kasa ne olursa paylaşırız yaw![]()
Super4141kul adın ne
Doymadik bu gece başkan@Umutks41 @ubasoll13 son 2o tl var onuda bitirelim rahatlayıp yatalım beyler kasa ne olursa paylaşırız yaw![]()
Ne dediğini bilmiyorlarSordum 20 tl diyor banadaEkli dosyayı görüntüle 70343
Sen gördün demi valla üzdü beni malesefBol sans. @xmen7772 abi @ismet1991 sana kustu haberin olsun. Diger sayfada 2 kere sana yazdi gormedin![]()
valla görmedim bakayım bi hemenBol sans. @xmen7772 abi @ismet1991 sana kustu haberin olsun. Diger sayfada 2 kere sana yazdi gormedin![]()
Seni sevdiler demek ki başkanSordum 20 tl diyor banadaEkli dosyayı görüntüle 70343
valla görmedim ismetim görsem dönmezmiyim sorun varda burada arkadaşlarınSen gördün demi valla üzdü beni malesef
Evet ben ikisinide gordum. Ama aklinda olsun nikin basina @ isareti koyarsan bildirim gidiyor. Obur turlu gormesi zorSen gördün demi valla üzdü beni malesef
Taa ilk sayfalarda birde son sayfalarda yazdi. Zor bulmak biraz amavalla görmedim bakayım bi hemen
Ben nik felan anlamam babaEvet ben ikisinide gordum. Ama aklinda olsun nikin basina @ isareti koyarsan bildirim gidiyor. Obur turlu gormesi zor![]()