- 4,724
- 4,055
- 113
Jojoda slot oynuyorsan 10 oran açmış. Max 1k bastırıyor. Onu da al eğer güveniyorsan dostRast gelsin
Jojoda slot oynuyorsan 10 oran açmış. Max 1k bastırıyor. Onu da al eğer güveniyorsan dostRast gelsin
Sence Newcastle maçı ne olur dost? Taraf çok riskli geldi. İki aşama olduğu için gol bahsine de yönelmek korkutuyor. Uzak durmak gerek sankiMadrid liver bayer new hepsi rahat kazanirlar
Live kazanır 2.5 üstLiverpool ms 2
Bayern MS 2
A.madrid MS 1
Yaklaşık 4.5 oranı var, gayet ideal.
Newcastle maçlarına normalde hep korner alırım ama Barcelona ile oynuyor.
Taraf bahsi sıkıntılı. Kgvar ve üst olması muhtemel ama oranı çok düşük. Liverpool maçı gibi garanti değil.
Newcastle 3.5 ofsayt da alınabilir Barça çok ofsayt taktiği yapıyor..
Bu kuponu kimseye vermem yoğun analizler sonucu bu sonuca ulaştım. Yarın bu maçlara basın hayatınızı yaşayın
Live MS 2 ve 1.5 üst tarafLive kazanır 2.5 üst
Bayram kazanır 2.5 üst
A Madrid 1.5 üst gol diyerekte oranı 7 8 kere çıkarabilirsiniz![]()
Bayern 😂😂 bol şans herkeseLive MS 2 ve 1.5 üst taraf
Bayram MS 2 ve 1.5 taraf
A.madrid 1.5 zaten yazmışin bence de güzel. Birazdan toparlayacagim kuponu işe gitmeden paylaşırım.
Bayram ne bu arada 😂
Neye göremedim dstJojoda slot oynuyorsan 10 oran açmış. Max 1k bastırıyor. Onu da al eğer güveniyorsan dost
Herkes usluba göre yorum yapsın reis bi uyarında siyaset gibi GS tartışması oluyor burda sanki şikeden dava yiyen fenev değil de GALATASARAY gibi
Galatasaray kazanır özel oran 10 yapmış jojobet 1k maksNeye göremedim dst
Slot turnuvasinda ödül alanlar oynayabilir diyor.Neye göremedim dst
Bu slot turnuvası için napmak gerekiyor pekiSlot turnuvasinda ödül alanlar oynayabilir diyor.
GS kazanır 10 oran açmış dost.
Ben güvenmediğim için almayacağım ama belki çapraz için 1k da atabilirim. Bilemedim Max 1000 TL oynatıyor.
Kelimeleri seçerek yorum yapılsa sorun yok ama hep aşağılayıcı, rencide edici kelimeler var o zaman tartışma büyüyor sonra küfürler oluyor..Herkes usluba göre yorum yapsın reis bi uyarında siyaset gibi GS tartışması oluyor burda sanki şikeden dava yiyen fenev değil de GALATASARAY gibi
Hocam çok fazla çevrim istiyor mu bilmiyorum ama. Günlük turnuvaları var slot için. İlk 20k kişiye ödül veriyor diye biliyorum. Ödül alan konusunda yanılıyor da olabilirim.Bu slot turnuvası için napmak gerekiyor peki
Aynen reis bendr o yüzden siz uyarın dedm bizi ciddye almıyorlarKelimeleri seçerek yorum yapılsa sorun yok ama hep aşağılayıcı, rencide edici kelimeler var o zaman tartışma büyüyor sonra küfürler oluyor..
Ödül mesele değil kardeşim özel oranı almak lazım slot farmlamak lazım bol bol sanırımHocam çok fazla çevrim istiyor mu bilmiyorum ama. Günlük turnuvaları var slot için. İlk 20k kişiye ödül veriyor diye biliyorum. Ödül alan konusunda yanılıyor da olabilirim.
İlk 20k zor değil ama ne kadar cevrime denk gelir bilemiyorum. Ödüller çok düşük, ben Gates of Süper scatter saçma oyununa sardigim için son günlerde hep onun yüzüne turnuvaya giriyorum istemesem de. 7-8 saat aralıksız 20-30 betten oynasan bile 1k ekliyor ödül olarak o kadar diyeyim sacmaligini sen anla. Ama ilk 20k çok zor değildir heralde
Şartta ödül almak diyor işte ondan dolayi dedim. İlk kaça ödül veriyor bilmiyorum.Ödül mesele değil kardeşim özel oranı almak lazım slot farmlamak lazım bol bol sanırım