Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin UCL Tahminleriniz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,717
4,053
113
Liverpool ms 2
Bayern MS 2
A.madrid MS 1
Yaklaşık 4.5 oranı var, gayet ideal.

Newcastle maçlarına normalde hep korner alırım ama Barcelona ile oynuyor.
Taraf bahsi sıkıntılı. Kgvar ve üst olması muhtemel ama oranı çok düşük. Liverpool maçı gibi garanti değil.
Newcastle 3.5 ofsayt da alınabilir Barça çok ofsayt taktiği yapıyor..

Bu kuponu kimseye vermem yoğun analizler sonucu bu sonuca ulaştım. Yarın bu maçlara basın hayatınızı yaşayın

Son düzenleme:
Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,398
1,040
113
Liverpool un ileri hattı bu kadar formsuzken alınacak risk değil adamlar küme takımını bile yenemiyor

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,015
3,221
113
Lovırpool 2 yerine kovar oyna ya da 3 5 üst

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,717
4,053
113
Liverpool un ileri hattı bu kadar formsuzken alınacak risk değil adamlar küme takımını bile yenemiyor
Premier lig ile Türkiye ligini mi kıyasliyorsun gerçekten?
Wolwes Arsenal'dan da puan aldı. Geldi Aston Villa'yi da yendi. Premier ligde herkes herkesi her yerde yenebilir. Tothenham hariç :)
Liverpool oranı gayet makul.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,717
4,053
113
Kanka Liverpool Beşiktaşı 8-0 yendiği dönemlerdeki kadar güçlü değil yarın bence kazanamaz
LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur. 1-0 da olsa kazanır. Paran varsa oyna kazan

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,398
1,040
113
Premier lig ile Türkiye ligini mi kıyasliyorsun gerçekten?
Wolwes Arsenal'dan da puan aldı. Geldi Aston Villa'yi da yendi. Premier ligde herkes herkesi her yerde yenebilir. Tothenham hariç :)
Liverpool oranı gayet makul.
Liverpool düşünmeden ms2 girilecek kadar top oynamıyor dostum kaç maçını izledin bilmiyorum ama ileri hattı dökülüyor

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,624
6,366
113
LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur. 1-0 da olsa kazanır. Paran varsa oyna kazan
Yok reis ben Galatasarayıma basacam 3 ay önce basmış kazanmıştım yenmiştik ya hani Liverpoolu

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,624
6,366
113
Bu arada Liverpool Beşiktaş yada Fenerbahçe ile oynamiyor ha bunu atlama dostum Galatasarayla oynuyor ve rams parkda oynuyor

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,624
6,366
113
Dost Galatasaraylilar 4 yıldır kendilerini güçlü falan sanıyorlar süper ligi normal bı lig haklarıyla yıllardır şampiyon olduklarını sanıyorlar aldıkları futbolcuların hepsinin parası kara paradan gelen parayla ödendi 1-2 yıla hepsi çıkacak muhtemelen en alt lige düşecek Avrupa'da ilerliyor diye rafa kalktı ülke puanı vs. Şansa yendiler o 2-3 takımı rövanş maçını gördük Juventusla olan
Vazzziirtttttt

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,717
4,053
113
Liverpool düşünmeden ms2 girilecek kadar top oynamıyor dostum kaç maçını izledin bilmiyorum ama ileri hattı dökülüyor
Dost yineliyorum. İngiltere premier lig ile kıyaslama. Evet Liverpool bir türlü form tutmadı ama yine de bu haliyle de favori ve oranı riske edilir.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,414
113
Abi başka seviyedeyiz biz gerçekten başka seviye farkı görüyorsun degilmi
@Leoisa18