- 17,143
- 15,819
- 113
Pp sakamiHerkes Kendine Yakışanı Yapsın
Pp sakamiHerkes Kendine Yakışanı Yapsın
Dostum o resmi değiştir bak boyle kansizlarimi örnek aliyorsunuz komik degilHerkes Kendine Yakışanı Yapsın
@Shellac reis bu
HhshahhaEnjoybet seninde MK 2 saattir 1600 ü ödeyemedi gitti
Haylaz çocuk boyun devrilsin hemi.Sidiği durasıca @clovers1995 buralar hep senin yüzünden karışıyor Allah seni davul etsin tokmağınıda bana versin 🤣🤣
Serhatcan oldu delican
Trx para attim yok para ortada
Dost Allah razı olsun ben de diyorum nerden geldi bu para gece geceTrx para attim yok para ortada
Bu kadar adamdan 3k çıkmazBu kadar adam toplanmışsınız kişi başı 100 atın da kasa 3 k hedef 20 k yapalım
Versin haylanım 😂Sidiği durasıca @clovers1995 buralar hep senin yüzünden karışıyor Allah seni davul etsin tokmağınıda bana versin 🤣🤣
Sağlık olsun ya bende zaten 10 k yatıracaktım da 3 k eksik dost ondan yazdıydımBu kadar adamdan 3k çıkmaz![]()
Burası beleş konu aç ucretli diye her boka konu açılıyor zatenBen Ücretli Psikolojik Destek Verebilirim
Gökhan ağabey cabbar halledecekmişBurası beleş konu aç ucretli diye her boka konu açılıyor zaten
759 mesaj sayısı verir misin 500 ödül alayımHey gidi forum hey kimler kimler gitti Aşçı, Dinyeper, İskorpit eskiler hep gitti biz kaldık birde birkaç kişi , ne roller yapardık 10 saat aralıksız
Benim mesaja bir baksana759 mesaj sayısı verir misin 500 ödül alayım
Sende ver reis daha çok ödül alayımBenim mesaja bir baksana
Öyle bi hakkım olsa verirdim dost sohbet muhabbet et 2-3 günde yaparsın iyi forumlar759 mesaj sayısı verir misin 500 ödül alayım