Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final Etabı Başlıyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,522
92,737
113
1775550575367.png

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finalinde bugün ve 8 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma oynanacak.

Bu turda rövanş maçları, 14-15 Nisan'da yapılacak ve yarı finalistler belli olacak.

"Devler Ligi"nde tamamı TSİ 22.00'de oynanacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

Bu akşam:

Real Madrid (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

Sporting (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)

8 Nisan Çarşamba:

Paris Saint-Germain (Fransa) - Liverpool (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya)​

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
540
113
Param olsa bayernin ilk yarı kazanır 1.5 üst oluruna bi 2000 atardım . Nedense acayip güveniyorum

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
525
93
Maçı nerden izlicez. Tabi Spor dışında, Azerbaycan tvleri veriyor mu

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Aga neredeyse tüm elektronik cihazlardan Trt katkı payı alıp daha sonra da ücretli platform üzerinden maç izletmek nasıl bir ahlak anlayışı. Millete damızlık inek muamelesi yapıldığını biliyoruz da bu kadarına da pes

Diğer kanallarla rekabet için para gerekiyormuş. Diziler çok maliyetliymiş. Devlet televizyonunun amacı diğer özel kanallarla rekabet etmek mi

İnsanlarda biraz protesto kültürü olsa Trt tabi platformunu kimse de satın almaz. Zaten aldıkları vergilerle sürekli kendi parti propagandalarını yapıp duruyorlar devlet kanalında. Ama bu da yetmiyor

Son düzenleme: