- 130,178
- 91,928
- 113
Arsenal 🍻
Yani bunu ongoremeyen varsa iddayi bıraksın hatta eline kalem dahi almasınPSG ye kalibimi başarım
Bencede adamlar biraz maçı dikkate alsın rakip farketmiyoPSG nin uzaylıları bile yenebilecegini düşünüyorum![]()
O kupa Arsenalin 1 0 yenecek Arsenal rez alinBencede adamlar biraz maçı dikkate alsın rakip farketmiyo
😀😀bayern münih
bayernde saglam oynuyoduAnket açıldığında seçmişiz psgyi bayern diyenler neyin kafasını yaşıyordu
Rövanş ile final eş anlamlı kelimeler değil dostum.Zaten su ankete psg demeyen futbolla alakası olmayandır. En basta dedım psg arsenal oynar rovansı dıye. Rovanstada ilk 10 dk ıcınde gol bulursa psg en az 6-7 atar arsenala

Sonuç? Her türlü finali arsenal la psg oynamıcka kı kupayı psg almicak mı??Rövanş ile final eş anlamlı kelimeler değil dostum.
Aşağıya görselini koyacağım, Arsenal, Bayern Münih gibi önde olmasına rağmen savunmasının arkasında 40 metre boşluk verecek, savunma derinliğini Allah'a emanet edecek bir takım değil. Tamamen PSG'nin anti'si bir takım. Finali bence kafanızda yanlış oynatıyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 980766