Parasızlıktan 2 gundur oynayamıyorum benSadece bugün bir kupon GS den gitti diğer kupon Dortmunddan gitti diğer kupon man City den gitti en zor olanlar geldi en kolaylar gelmedi kafayı yiyicektim bugün yarın bı ton ödeme vardı
Dostum düşüncen için teşekkür ederim ben seçmim sen seç gönlün kimden yanaysa@Dogankara144 dost dediğim gibi kendinle beraner 1 veya 2 kişi seç takip edenlerden sana yollıcam çekim yapıp düşünce bana dm den iban sallayabilir misin gelince atsyım
DM kapalı senin@Dogankara144 dost dediğim gibi kendinle beraner 1 veya 2 kişi seç takip edenlerden sana yollıcam çekim yapıp düşünce bana dm den iban sallayabilir misin gelince atsyım
AçalomDM kapalı senin
@Ufukk08 seç dedi de o seçsin roll onunBelli oldu mu diğer 2 kişi
Ben 3 ünde de vardım karar rol acanın tabiiArkadaşlar en başından beri var ben 1. Çeyrekte gelmişim. Yani 3/2 takip etmişim . 3 kişi yapın kardeşçe bölüşün derim
Dostum ben zaten seni savunuyorum.Ben 3 ünde de vardım karar rol acanın tabii
Eyvah dostumDostum ben zaten seni savunuyorum.
Eyvallah dost kesene bereket. Kazancın daim olsun@Dogankara144 @tanergrsu @Passion90 normalde 2 kişi seçecektim 600 tl atıp çekilecektim 750 yapalım 250 den bu saate kadar beklediniz beyler gönlüm isterdi ki takip eden herkese ama butcemiz belli
En güzelini yaptın dostum kesene bereket kazancın daİm olsun@Dogankara144 @tanergrsu @Passion90 normalde 2 kişi seçecektim 600 tl atıp çekilecektim 750 yapalım 250 den bu saate kadar beklediniz beyler gönlüm isterdi ki takip eden herkese ama butcemiz belli