Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ufukk08 / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Sag ol hocam 1 senedir bu ilegal bahsini içinden geçtim ama hocam lütfen tatiler karılar falan tüm borçları ödedim dönem dönem sıfır oluyorum yükselişe geçince 50 k üstü hemen tatile cıkıyorum xok keyifli 1 sene yaşadım herhalde artık calısma vaktim geldi
Bende yeni bıraktım işi . 1 senede 27 kilo verdim . Yapılan işle aldığın para arasında dağlar kadar fark var . Modern kölelik. Üniversite mezunuyum amelilik yapıyorum. Yoruyor ya

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,742
1,709
113
Sag ol hocam 1 senedir bu ilegal bahsini içinden geçtim ama hocam lütfen tatiler karılar falan tüm borçları ödedim dönem dönem sıfır oluyorum yükselişe geçince 50 k üstü hemen tatile cıkıyorum xok keyifli 1 sene yaşadım herhalde artık calısma vaktim geldi
Valla ben 2 ücretli öğr yaptım borca girdim Çalışmayınca borcum olmuyo 🤣 ilginç bi döngü

Fussemaniak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
159
43
Selamünaleyküm krallar yatırım icin 35 tl ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mı acaba

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Valla sana şöyle söylim 6 7 milyon arası borç çalışmıyorum bazı nedenlerden dolayı napicam onu da bilmiyorum
Hocam ben calısırken 300 400 k borcum vardı işi bıraktım borcum bitti benim en cok gördüğüm olay kumarcı borç ödemiyor ben ise tam tersi bugun 5k param olsun 4700 borcum olsun 4700 atarım borca 300 u rahat kafayla oynarım öyle daha cok kazanılıyor bunu öğrendim öteki türlü 50 kazanırdık yiyemeden parayı 50 yi verirdik şimdi gelen neyse borç ödedim birde buranın tecrübesi var artık ile para bir şekil geliyor en kötü deneme bonusundan ya da biri arar bonus ekler borç yoksa da kazanınca yiyorum

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Hocam ben calısırken 300 400 k borcum vardı işi bıraktım borcum bitti benim en cok gördüğüm olay kumarcı borç ödemiyor ben ise tam tersi bugun 5k param olsun 4700 borcum olsun 4700 atarım borca 300 u rahat kafayla oynarım öyle daha cok kazanılıyor bunu öğrendim öteki türlü 50 kazanırdık yiyemeden parayı 50 yi verirdik şimdi gelen neyse borç ödedim birde buranın tecrübesi var artık ile para bir şekil geliyor en kötü deneme bonusundan ya da biri arar bonus ekler borç yoksa da kazanınca yiyorum
Orası öyle valla benim tek sıkıntım kazandığımi geri veriyorum az bi sabretsem on numara olucak da edemiyorum

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,742
1,709
113
Kesinlikle öyle sistem köleliği resmen ama dünya döngüsü yapıcak bişi yok

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Aynen öyle çalışıyordum cebimde para olmazdı çalışmıyorum yine az da olsa para oluyor
Nedeni su boş kalan insan ve bizim gibi insanlar forumlarında da verdiği tecrübe ile nasıl para bulunur az cok biliyoruz ama çalışıp ta bunu kovalayamıyon birde kredi falan calısınca rahat veriyorlar eş dost akraba borc veriyor zaten calısıyor öder diye böyle calısmauınca borcunda olmuyor

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Kesinlikle öyle sistem köleliği resmen ama dünya döngüsü yapıcak bişi yok
Dostum beyin Dopamin istiyor onu vermedik mi çıkmıyor akıldan vericen beyne Dopamini otursun yerinde yoksa seni sürekli rahatsız eder yada tamamiyle kurtulucaksin bırakacaksın

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Zaten sistem seni borcu sokuyor öteki türlü borcu olmayan adam calısmaz az calıs kredi kartı da veriyorlar kredilerde
Dostum tek isen calismasan da burdan birşeyler götürürsun ama evliysen mecbur çalışıcaksin haram parayı ailene yedirirsen illa çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...