- 1,981
- 1,210
- 113
Haydi bakalım bol şansAdım 3
@Dogankara144 dost gelirse 2 kişi veya 1 kişi seçersin dagıtalım 200-200 veya 300-300
Ekli dosyayı görüntüle 915375
Haydi bakalım bol şansAdım 3
@Dogankara144 dost gelirse 2 kişi veya 1 kişi seçersin dagıtalım 200-200 veya 300-300
Bildirimi açtık bakalımAdım 3
Oynadığı gibi gelse keşkeBu erken gelir 70 i görmez
He valla ne güzel olur 😁Oynadığı gibi gelse keşke![]()
Takip edilmesi zor oluyor sohbet muhabbet konusuna dönüyor olay inş erken gelirFutbol rolleri ne kadar sıkıcı olsa da beyler basketbol da kanser oluyorum o yuzden pek bulasmadım inş son adım da gelirde kazanırız
Sohbet iyidir yaTakip edilmesi zor oluyor sohbet muhabbet konusuna dönüyor olay inş erken gelir
Dost benimde sevdiğim bu insanlar muhabbet çevirsin baskette zoraki saniye saniye skora bakıp foruma yazmak zulümTakip edilmesi zor oluyor sohbet muhabbet konusuna dönüyor olay inş erken gelir
Basketbol a müdahaleler olduktan sonra keyfi kaçtı. Eskinden NBA izlerken keyif alıyordun şimdi 6 dk da 4 tane mola aliyor adamlar . Bareme göre oynuyorlar. Sarmıyor artıkFutbol rolleri ne kadar sıkıcı olsa da beyler basketbol da kanser oluyorum o yuzden pek bulasmadım inş son adım da gelirde kazanırız
O da keyif veriyor dostum yeterki kazanalım isterse buz hokeyi olsunDost benimde sevdiğim bu insanlar muhabbet çevirsin baskette zoraki saniye saniye skora bakıp foruma yazmak zulüm
Forumda herkes ondan şikayetçiBasketbol a müdahaleler olduktan sonra keyfi kaçtı. Eskinden NBA izlerken keyif alıyordun şimdi 6 dk da 4 tane mola aliyor adamlar . Bareme göre oynuyorlar. Sarmıyor artık
Nba hep öyleydi zaten de euro ligden nefret ederim bende hep ne dersem tersi oluyorBasketbol a müdahaleler olduktan sonra keyfi kaçtı. Eskinde. NBA izlerken keyif alıyordun şimdi 6 dk da 4 tane mola aliyor adamlar . Bareme göre oynuyorlar. Sarmıyor artık
Yeminim var oynamam baskete hep trajik yatışlar en son avustralya liginde 3:30 dakika da 3 sayı çıkınca tövbe ettim kanser olmam en azındanBasketbol a müdahaleler olduktan sonra keyfi kaçtı. Eskinden NBA izlerken keyif alıyordun şimdi 6 dk da 4 tane mola aliyor adamlar . Bareme göre oynuyorlar. Sarmıyor artık