- 22,998
- 9,078
- 113
bol şans ufukYeni rol adım 1 Ekli dosyayı görüntüle 948869
bol şans ufukYeni rol adım 1 Ekli dosyayı görüntüle 948869
Eyvallah reisimbol şans ufuk
Aynı maça girsen para altındaydıkYeni rol adım 1 Ekli dosyayı görüntüle 948869
Bol şans tempolu maç 1 gol daha çıkar heraldeYeni rol adım 1 Ekli dosyayı görüntüle 948869
Şiödi gördüm ne zaman laf yapcan diye bekledim dkdjdjsAynı maça girsen para altındaydık
Oraya vursan 900 ü 5 oranı vardı 4.5 alıp roll bitecekti bende alacaktım parayı şimdi çıkar ver desek bizim 450 yi verecen miŞiödi gördüm ne zaman laf yapcan diye bekledim dkdjdjs
Kanka megapayz var mı sende megacüzdanOraya vursan 900 ü 5 oranı vardı 4.5 alıp roll bitecekti bende alacaktım parayı şimdi çıkar ver desek bizim 450 yi verecen mi
Veya trx in konunun basından beri vardın boş geçmeyelim varsın yine kazanırızKanka megapayz var mı sende megacüzdan
Arjantin ligi napam awk kdjdjdsjsOraya vursan 900 ü 5 oranı vardı 4.5 alıp roll bitecekti bende alacaktım parayı şimdi çıkar ver desek bizim 450 yi verecen mi
Yok iban hariç kullanmıyoruz bi de kriptoKanka megapayz var mı sende megacüzdan
Tamam kripto salsana bana dmdenYok iban hariç kullanmıyoruz bi de kripto
Ya ne gerek var böyle şeylere ufuk kardeşim salalım mademTamam kripto salsana bana dmden
Ckdkxkdsj valla 20trx çektim megadan kalmış ordaYa ne gerek var böyle şeylere ufuk kardeşim salalım madem
Yeter şimdi dk 90 da bi maça vururuz 200trx olurCkdkxkdsj valla 20trx çektim megadan kalmış orda
Salla gelsin kankaYeter şimdi dk 90 da bi maça vururuz 200trx olur