- 5,496
- 1,522
- 113
Bol çanslarBeni bilen bilir 10 rolümden 1 i gelir :d neyse başarırsak 2-3 dostı görürüz 400-500 den
adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 954337
enişte gol lazımBol çanslar
inşallahenişte gol lazım
Enişte aslında sen biraz aza tamah etsen tupxuyu batirirsinda etmiyorsunArgentinos banfield maçına 193 tl vardı
Yasalda bi 1-2 bi 2-2 skor attım
2-1 28 oran kesmiyor diye 2-1 bitti ilk yarı
inşallah
tüpçüyü ele mi geçirecek enişte o oranlar neArgentinos banfield maçına 193 tl vardı
Yasalda bi 1-2 bi 2-2 skor attım
2-1 28 oran kesmiyor diye 2-1 bitti ilk yarı
inşallah
Aq hepsinin ben ya olmayacam dedi mi olmuyor himmete de 30k lazımdı 6700 varmış dedim ilk yarı kg bas ona 5.75 iddaa da 40k alırsın ya herru ya merrutüpçüyü ele mi geçirecek enişte o oranlar ne
valla olmuyor ne oynasan olmuyor oynamadıkların oluyor ya başta gördüğünü direkt basıcsn yada hiç dişünmicenAq hepsinin ben ya olmayacam dedi mi olmuyor himmete de 30k lazımdı 6700 varmış dedim ilk yarı kg bas ona 5.75 iddaa da 40k alırsın ya herru ya merru
Korktu çalışıyo oynamadı geldi arkadan gitti 1.85 e bıraktı parayı bu işler kimseyi güldürmez usta
Ufuk öyle yaptı onun ki de tutmayacak şimdivalla olmuyor ne oynasan olmuyor oynamadıkların oluyor ya başta gördüğünü direkt basıcsn yada hiç dişünmicen
evin 4 lut’u var 2 isabetlı gerid boş bişi yokUfuk öyle yaptı onun ki de tutmayacak şimdi
Enişte gene olmuyo her yol mübah diyoz öyle ysptık gene olmuyorUfuk öyle yaptı onun ki de tutmayacak şimdi