Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Umutks41 / Freebet Denemesi

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
10

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,252
194,572
113
Vurmadı onun bunun cocukları karının önünde cebelleşiyorum ürolojiye randevu al dedi bana idrar yollarında da enfeksiyon varmış
iğne vuracak hastene bul dost benim yakın arkadaşım da taş vardı iğne ağrıyı azaltıyor
ama 4 5 ilaç daha kullanıyordu
taş olunca insan yerinde duramıyor 5 dakika iyi yarım saat yerinde duramıyordu

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,893
52,698
113
iğne vuracak hastene bul dost benim yakın arkadaşım da taş vardı iğne ağrıyı azaltıyor
ama 4 5 ilaç daha kullanıyordu
taş olunca insan yerinde duramıyor 5 dakika iyi yarım saat yerinde duramıyordu
Bu saatte bulamam da yarın bakalım ilaç yazdı yarın Bi şekilde onları alıcam 2 temmuza da ürolojiye randevu aldım şuanlık sabah ki gibi felaket Bi ağrı yok ama yine de var arada şiddeti artıyo

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,252
194,572
113
Bu saatte bulamam da yarın bakalım ilaç yazdı yarın Bi şekilde onları alıcam 2 temmuza da ürolojiye randevu aldım şuanlık sabah ki gibi felaket Bi ağrı yok ama yine de var arada şiddeti artıyo
dost şakaya gelmez bu konu
taşı atmadan da rahat edemezsin
2 temmuza daha çok var, yarın bi hasteneye git iğne için, ağrılar artarsa acile git

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,893
52,698
113
acil şifalar dost-Brezilya dan bende gittim oranı görünce bayıldım ilk yarı biterken 2.5 üst 2.45 di megerse oyuna gelmişiz
Sağol dost

Aynen ilk yarı sonucu bende 2.65 den oynadım ikinci yarı basında hemen gol oldu sonra patates olduk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,219
63,359
113
Lanet takım Ekvador 3/4 gün önce maçı vardı ilk ilk yarı 2.0 önde 2. Yarı 49/54 de 2 tane leş gol yediler freebetdeki son macimdi 300 lira alcktim patlattılar kuponumu para gitti şimdide gidip Brezilya karşısında geriye düştüğü halde puan almışlar.ne lanet takimsin be