- 556
- 196
- 43
ingiliz kraliyeti onun ki 😂Bizim bastıklarımız 20-200 arası değişiyor asıl senin peder kim dost tanımak isterim bastın mı 3 k dan aşağı basmıyon 😁
ingiliz kraliyeti onun ki 😂Bizim bastıklarımız 20-200 arası değişiyor asıl senin peder kim dost tanımak isterim bastın mı 3 k dan aşağı basmıyon 😁
3 k m olsa karıya giderim baskan idda neBizim bastıklarımız 20-200 arası değişiyor asıl senin peder kim dost tanımak isterim bastın mı 3 k dan aşağı basmıyon 😁
60k ne oldu senin 😂3 k m olsa karıya giderim baskan idda ne
Kanka en para da faizde is kurcam birazcık pandeminin geçmesini ve sermaye yapiyorum en para da vadeli hesaba attim faiz yiyorum artik60k ne oldu senin 😂
ekmeginin pesinde herkes 😂Napiyorsunuz burda 😁😂🤣
Napalim be fakirlikten leylim yapuyoruzNapiyorsunuz burda 😁😂🤣
faiz gunahtir zebaniler beklemesin 😂Kanka en para da faizde is kurcam birazcık pandeminin geçmesini ve sermaye yapiyorum en para da vadeli hesaba attim faiz yiyorum artik
Su hayata sevap birseyimiz yok ki o günah olsunfaiz gunahtir zebaniler beklemesin 😂
yakarsa dunyayi garipler yakar koyver gitsin 😁Su hayata sevap birseyimiz yok ki o günah olsun
ver parayi 😂Slot peşine düştüm arada size bakmaya geliom unut yapmış güzel kupon yine benim payımı ayırın formda o söz geçmiyor o yasak söz varya hani o lanet kağıt parcasi
Ağlayandan korkcan dost adam 60 k yı faize atmış 3 k olsa karıya giderim diyo 😁tamerde aglıyo 2 gun sonra x borsasında 100k paramı odemıyolar dıye konu acıyo aglayandan korkun
Bayram için payfiximde mendil arasına 10 kişiye 25 tl koymayı düşünüyorum dost sen ne hazirladintamerde aglıyo 2 gun sonra x borsasında 100k paramı odemıyolar dıye konu acıyo aglayandan korkun
1k da asagi almaz 😊Bayram için payfiximde mendil arasına 10 kişiye 25 tl koymayı düşünüyorum dost sen ne hazirladin
Bayramda poponda don olacak mı olmayacak mı o bile belli değil dayı kumarcıların hiç birine güven olmaz o kadar emin olmaBayram için payfiximde mendil arasına 10 kişiye 25 tl koymayı düşünüyorum dost sen ne hazirladin
payfixte kapatıyo ay sonuna işimiz sıkıntı dostBayram için payfiximde mendil arasına 10 kişiye 25 tl koymayı düşünüyorum dost sen ne hazirladin
Bitiyormu tam.tarih bellimi ozaman ben içerdeki 25k mi hemen cekeyim☺☺☺payfixte kapatıyo ay sonuna işimiz sıkıntı dost
Olur olur daima kasa vardır herkesteBayramda poponda don olacak mı olmayacak mı o bile belli değil dayı kumarcıların hiç birine güven olmaz o kadar emin olma![]()